Mikor tűzelnek a kutyák? Nyáron? Vagy mikor?
Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 14:21
1/12 anonim válasza:
Egy évben 2x ősszel is tavasszal. De van egy fajta a Tibeti masztiff ez az egyetlen fajta ami 1 évben csak egyszer tüzel ősszel.
2/12 anonim válasza:
Amit első írt az butaság. A nagytestűek általában évente egyszer, kistestűek többnyire 2x.
Nekem egy 6 kilós kutyám van, ő 8 hónaposan tüzelt először, február végén. Aztán 6 hónappal később augusztus végén, aztán 9 hónappal később májusban. Aztán ivartalanítva lett.
Szóval jellemzően tavasszal és ősszel, de ez nem azt jelenti, hogy kizárólag akkor. Simán tüzelhet télen is és nyáron is.
3/12 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat.:)))
2011. okt. 16. 14:39
5/12 A kérdező kommentje:
haha nagyon vicces...:D
2011. okt. 16. 14:43
7/12 anonim válasza:
Általában kétszer, tavasszal és ősszel. De vannak olyan ősi fajták, ahol nem ritka, hogy a farkashoz hasonlóan csak évente egyszer van ivarzás.
8/12 anonim válasza:
Mindegy hogy kis- vagy nagytestű évente kétszer tüzelnek.
9/12 Hovarju válasza:
Általánosságban elmondható, hogy évente két alkalommal félévente tüzelnek. De vannak kivételek. Az én német juhász szukám 14évig élt, sosem volt kölyke és évente csak egy alkalommal tüzelt.
10/12 anonim válasza:
nekem az összes kutyám évente egyszer tüzel a skót juhászban ez nagyon gyakori de pl aussieban is nagyon gyakran csak évente 1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!