Parvós kiskutyát hogyan lehet kezelni?
Otthon max annyit, h elkezdtek ásni egy sírt. A parvó nem játék, állatorvosi kezelést igényel.
Azt ugye tudjátok, h ha megtagadjátok a kutyától az orvosi segítséget az állatkínzásnak minősül?
Melyik része nem volt hasznos? az h agy el fog pusztulni a kutyád? Tudom h sz@r ezt olvasni, de ez van.
Az meg h messze van a másik doki elég gagyi kifogás. Igen, az is h nincs rá pénz, a dokik is ismerik a hitel és a részletfizetés szavakat.
Miből menjek, ha nincsen pénz?
A másik dolog a szüleim biztos nem vinnék el... Nekem se autóm, se jogsim, semmim nincsen. Szóval ezt hiába mondja bárki nekem, hogy vigyem másik orvoshoz ha nem tudom.
nekem volt parvós kutyát és meggyógyult, az állatorvos már letett róla.
Langyos kamillateát kapott nagyon nagyon sűrűn keveset, augmentint ( orvostól kérdezd meg mennyit adhatsz neki ).
adhatsz neki mellé normaflourt is a többi rajta múlik!
Little Red
Mi van, menstruálsz? Vagy érzed a frontot? Ez már a második kérdés, ahol nem tudsz normálisat írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!