Kinek van kedve szombaton Bpest mellett Őrbottyánban az állatotthonnak kennelépítésben segíteni, hogy több kutyust fogadhassanak?
Na felhívtam, a kisbusz sajnos nem valószínű, hogy megoldható :(
Szerintem mi azt be tudjuk vállalni, hogy az őrbottyáni vasútállomásra kimegyünk (bár nem tudom hol van :D, de majd megoldjuk) és onnan behozzuk, aki vonattal jönne.
A kutyus jöhet, ha bírja a lovakat és nem verekedős a többi kutyussal :)
Oksa :)
Akkor cseréljünk telefonszàmot :)
oks :)
Egyébként így szól a fb-os kiírásuk :)
"Most hétvégén az új kutyakennel alapjának betonozására várunk szeretettel minden kedves segíteni vágyó Bottyán Equus lájkolót.:) Időpont: egész nap, kinek hogy engedi az ideje. Minden kéz jól jön, senki sem lesz felesleges! :)"
Szóval nyilván mi lányok a betonozásban nem fogunk tudni érdemlegesen részt venni, de pl. a terület kigazolásában stb. abban már igen :)
Hát most úgy van, hogy mi megyünk ketten a férjemmel Fehérvárról (meg persze Joey :D), Pesten pedig felveszünk 2 lányt, érted meg akkor Őrbottyánban kimegyünk a vasútra :)
Ennyien biztos leszünk, nem tudom, hogy a fb-os felhívásukra hányan jönnek el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!