Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám remeg és hányik. Mi...

A kutyám remeg és hányik. Mi baja van?

Figyelt kérdés

2012. júl. 19. 10:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
2. vagyok, azért majd légyszi írd meg,hogy mi volt a baja. Jobbulást a drágának
2012. júl. 19. 12:09
 12/22 anonim ***** válasza:
nem értem az ilyeneket, azt hiszitek az itt válaszolók állatorvosok????
2012. júl. 19. 12:09
 13/22 anonim ***** válasza:
Hűsd le, mer valószínűleg lázas. (ne dobd bele egy tál vízbe. -.-) Lehet, hogy gyulladás van a testében, szóval valami nagyon enyhe gyulladáscsillapítót is adhatsz neki. (keveset, hogy ne legyen baja tőle ha mégis valami más a probléma.) de hívd ki az állat dokit mert az utazás csak stresszt vált ki ami egy beteg kutyának nem jön jól. Milyen állattartó az ilyen?
2012. júl. 19. 13:09
 14/22 A kérdező kommentje:
nagy valószínűséggel a szomszéd alkoholista nő mérgezte meg,de meggyógyult.Egyébként normális állat tartó vagyok.2 kutyám van egy kis faluban élünk nincs állatorvos a településen sőt a közelben sem.annyi pénzünk nincs h az 50 kilométerre levő orvost kihívjuk.örülünk h van pénzünk kajára.ennek ellenére a kutyáim minőségi tápot esznek és teljesen jól vannak tartva.a szüleim csak később érnek haza mert elég messze dolgoznak.kösz h ,,ilyennek"neveztek
2012. júl. 19. 15:46
 15/22 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés úgy hatott, mintha ezt kérdeznéd: "Tegnap elcsapta a macskám a gyorsvonat, mit csináljak?"

Ha kutyát tartasz, azt is biztosítanod kell, hogy bármikor kaphasson orvosi ellátást!

2012. júl. 19. 16:29
 16/22 anonim ***** válasza:

a legkisebb faluban is van állatorvos, ne beszéld a hülyeséget...a legeldugottabb kis faluban laktak nagyanyámék, ott is volt orvos

ha nincs pénzetek ne tartsatok kutyát

2012. júl. 19. 16:41
 17/22 A kérdező kommentje:
lesz*rom nagyanyád. erdélyben lakom.bocs h nem tom 15 évre előre h mikor lesz pénzünk meg mikor nem.
2012. júl. 20. 07:43
 18/22 anonim ***** válasza:
én is erdélyben vagyok, itt sem kihaló állatfaj az állatorvos... -.-
2012. júl. 20. 08:35
 19/22 A kérdező kommentje:
ok.ott.hadd tudjam már jobban mi van itt.
2012. júl. 20. 09:53
 20/22 A kérdező kommentje:
ok.
2012. júl. 20. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!