Miért hányik a kutyám és miért nyög?
Figyelt kérdés
ma délután óta hány kisebb-nagyobb időközönként és most este vettem észre , hogy remeg is és nyög. Meg ha fekszik akkor néha összehúzódik a hasa meg az egész teste összerándul és közben nyög egyet. Ezen kívül elég érdekes a tekintete... Mi lehet a baj?2011. szept. 30. 23:45
1/12 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy hányás után mindig megiszik egy csomó vizet, azért ez legalább biztató....
2011. szept. 30. 23:46
2/12 anonim válasza:
Beteg! Azonnal dokihoz kéne vinni! Az én kutyámnak béleltáródása volt akkor hányt nyögött remegett stb... Kb az utolsó pillanatban értünk vele a dokihoz. Szerencsére az életmenő műtét valóban életet mentett.
3/12 A kérdező kommentje:
úristen....:S most azért megijedtem, azt gondoltam, hogy egy sima gyomorrontás. Most nem tudom nyilván orvoshoz vinni, majd reggel akkor. Remélem nem lesz baj:(
2011. okt. 1. 00:04
4/12 A kérdező kommentje:
mennyi idő telt el a rosszul léte és a doki között neked?
2011. okt. 1. 00:05
5/12 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz, de ha meggugliznád a budapesti állatorvosi ügyelet telszámát és ott tanácsot kérnél, lehet megmentenéd vele a kutya életét. Siess!
6/12 anonim válasza:
Vagy állatkórház,az éjjel-nappal van! Volt,hogy én hajnalban vittem a kutyát a kórházba,bár sajnos megmenteni nem tudták(fertőzött kullancs csípés),2 nap után meghalt.De nem voltam rest éjszaka vinni.
7/12 anonim válasza:
Hogy van a kutyus? Nem tudom már mennyi idő telt el.
9/12 anonim válasza:
Ha gyomorcsavarodás volt és csak ma reggel került orvoshoz....
10/12 anonim válasza:
Ugye jobban van szegény kutyus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!