Míért hányik a kutyám?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mitől, de egyszer csak az vettem észre, hogy a kutyám mindent kihányt amit megevet, és nem tudom mért.
Kérlek segítsetek, nagyon meg vagyok ilyedve! :(
2011. aug. 11. 23:53
1/16 anonim válasza:
Mennyi idős, mit evett, megrágta teljesen?
2/16 anonim válasza:
Esetleg játszottál vele evés után? Mennyit kapott enni? Gyorsan megette?
3/16 anonim válasza:
De ha mondanád, akkor tudnám mondani...
4/16 A kérdező kommentje:
4 hónapos, fajtiszta, labradorkölyök. Főtt tésztát kapott száraz kutyatáppal keverve. Nem ette meg gyorsan, hanem több részletben.
2011. aug. 12. 00:03
5/16 anonim válasza:
Ha nem megy a hasa, jó a kedve, eszik rendesen és nem hány többet, akkor nem kell vele foglalkozni, lehet, csak túlette magát. Ha viszont levert, nem eszik és továbbra is hány, akkor vigyétek állatorvoshoz.
6/16 anonim válasza:
Igen, Theia elmondta, ami fontos. Adhatsz neki főtt ris
zst, ha mégegyszer észreveszed, vagy ha elkezd menni a hasa.
7/16 A kérdező kommentje:
Azóta tudtommal nem hányt. Múltkor is hányt, akkor utána diétáztatva lett, de még 4-5 napig hasmenése volt, de akkor elvilleg az volt a baja, hogy fűszeres ételt kapott. A mostani esettnél füvet evett, meg a tujának a magjait ette. Lehet, hogy ez a baj?
2011. aug. 12. 00:39
8/16 anonim válasza:
A tuja magjait jó lenne, ha nem enné meg, de füvet szinte minden kutya szokott enni, ha nem jó a gyomruk.
Ez egy ösztönös dolog, megeszik a füvet, és utána legtöbbször kihányják. Gondolom ez segít a gyomruknak.
De ha azóta nem hányt, akkor ne aggódj:) Náluk a hányás nem (feltétlenül) betegség jele.
9/16 anonim válasza:
Kinológus vagyok. (csak hogy tudd nem mondok hülyeséget) Ettől nem kell megijedni ha a kutyád öleb előfordulhat. Lehet hogy sokat kapott. Vagy összevissza evett ilyenkor füvet szoktak enni mert fáj a gyomruk. És ettől kihányják. Ha a közel jövőben többször is előfordul csak akkor kell állatorvoshoz vinni. Emiatt még nem kell megrémülnöd.
10/16 anonim válasza:
Az én kutyusaim azt csinálják, hogy megeszik a kaját kihányják és egymás hányását megeszik. Tudom gusztustalan de eltüntetik 1 perc alatt és nem is marad nyoma...XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!