Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajtát válasszunk?...

Milyen fajtát válasszunk? Kertesházba költözünk, házőrző kellenne. DE!

Figyelt kérdés

van kisbabánk, kistermetű szobakutyánk, jó lenne ha velük kijönne, nem bántaná őket.

úgy tudom,hogy a hosszúszőrűek (pl.németjuhász)vedlenek, és akkor csomókban áll a szőr az udvaron.ez igaz?akkor rövidszőrű érdekelne.

és!ha kölyökkorától van velünk, vagy idősebb legyen?melyik jobb?

2009. júl. 14. 08:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
43%
Aki azt mondta,hogy a cane corso nem jó választás,az sztem még kutyát sem látott,nemhogy corso-t!!Vagy esetleg egy idióta-idegbeteg nj-a van!! Nyugodtan lepontozhattok,sok majom,azt se tudjátok mi az a CORSO!!(tisztelet a kivételnek)csak a nj-ig+a kuvaszik,labradorig láttok..szánalmas..........
2009. júl. 17. 18:05
 22/26 anonim ***** válasza:
31%

UTOLSÓ!!!

Igazad van teljes mértékben. Felesleges is az embernek koptatni az ujjait. Vegyenek csak agyontenyésztett,beteges divatkutyát...Éljenek a NJ-k,beaglek,labradorok,boxerek...

2009. júl. 18. 09:54
 23/26 anonim ***** válasza:
65%

Ja,és a Cane Corso a tuti :D Tényleg nagyon sokoldalú és mindent kilehet hozni belőle és a gyereket is szeretik.

De én juhászkutyát gyerek mellé biztos nem tennék. Jó kutyák azok is,de egészen más célra vannak kitalálva.

Pl. előbb tennék egy pitbullt gyerek mellé mint egy németjuhászt.

Ja,és egyébként simán ajánlom a pitet is. Sok tévhit kering róla,és mivel úgyis mindenki annak hisz amit a médiában hall...Szóval szerintem a pit az egyik olyan kutya,amelyik a legjobban szereti a családját, a gyerekeket. Emellet házörzőnek nagyon kiváló.

2009. júl. 18. 09:58
 24/26 anonim ***** válasza:
62%
Na jó annyi szóljon pit ellen,hogy gyenge kézbe nem való!!!
2009. júl. 18. 09:58
 25/26 anonim ***** válasza:
65%
Boxer,bullmasztiff
2009. júl. 21. 17:18
 26/26 anonim ***** válasza:

Én nem is hallottam a corsoról, de mivel én is kutyát keresek, egy ilyen hirdetésre rákattintottam.

Egy gyönyörű fekete pédány volt (csak feketék?), de ahogy rámnézett, kirázott a hideg, szinte éreztem, ahogy repül a torkom felé ... szegény szobakutya is ezt érezhette ...

2009. aug. 26. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!