Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajtát válasszunk?...

Milyen fajtát válasszunk? Kertesházba költözünk, házőrző kellenne. DE!

Figyelt kérdés

van kisbabánk, kistermetű szobakutyánk, jó lenne ha velük kijönne, nem bántaná őket.

úgy tudom,hogy a hosszúszőrűek (pl.németjuhász)vedlenek, és akkor csomókban áll a szőr az udvaron.ez igaz?akkor rövidszőrű érdekelne.

és!ha kölyökkorától van velünk, vagy idősebb legyen?melyik jobb?

2009. júl. 14. 08:36
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek,megnéztem ezeket a kutyákat képeken szépek, és ha sikerük választani remélem nem bánjuk meg.

most 1éves a baba.

a szobakutya 4éves.

hány hónapos korra érik el végleges nagyságukat ezek a kutyák?

2009. júl. 14. 16:42
 12/26 anonim ***** válasza:
55%
Minden kutya kb. 12 hónapos korában éri el a végleges testméretét, utána az arca (vonásai), szőre, viselkedése még változik, komolyodik, "megkeményszik".
2009. júl. 14. 17:01
 13/26 anonim ***** válasza:
27%
Én is a Cane Corsot ajánlom.A mienk már 1.5éves volt,mikor megérkezett a kislányunk,de soha nem volt semmi gond,a kezdetektől imádják egymást.Lehet kicsit közrejátszik,hogy szukánk van,és úgy tudom ők könnyebben elfogadják a gyerekeket.Szval a corso TÖKÉLETES választás!!!!
2009. júl. 14. 17:22
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Nekünk van németjuhászunk hosszúszőrű!!Nem igaz hogy az udvaron áll a szőr ha vedlik!!!A mijénk lány,és barátságos!!De a goldenretriever jobb,mert az gyerekcentrikus!!
2009. júl. 14. 20:04
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Ja és kiskorában ajánlatos megvenni mert akkor hozzászokik a másik kutyihoz is!!
2009. júl. 14. 20:05
 16/26 A kérdező kommentje:

képzeljétek ,megmutattam kutyusunknak a képeket és a Cane Corso-nál felkapta a fejét

:)

2009. júl. 14. 20:54
 17/26 anonim ***** válasza:

Az nem biztos,hogy jó omen. A 4éves kutyádat kell-e trimmelni vagy nyírni?

A fehér svájci juhászkutya, bordói dog, Óriás schnautzer sem rossz házőrzőnek.

2009. júl. 16. 08:47
 18/26 A kérdező kommentje:

igen, nyiratjuk, ő egy shih-tzu.

egyébként valaki azt mondta nekem épp tegnep, hogy a cane corso, nagyon nem jó választás, igazi harci kutya.

inkább valami dog kellenne szerinte.

2009. júl. 16. 11:49
 19/26 anonim ***** válasza:
76%

Azért kérdeztem rá a szőrápolásra, hátha te magad megtanultad már csinálni. Ugyanis választhatnál olyan kutyust, amit szintén nyírni vagy trimmelni kellene.

Eurázsiait is tudnám ajálani.

2009. júl. 16. 20:35
 20/26 A kérdező kommentje:

köszi

:)

őt a kozmetikus is csak lekötözve tudja megnyírni.ollót lát támad.pedig végtelenül jámbor, csak az említett eszközzel ne közelítsünk.

2009. júl. 16. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!