Milyen fajtát válasszunk? Kertesházba költözünk, házőrző kellenne. DE!
van kisbabánk, kistermetű szobakutyánk, jó lenne ha velük kijönne, nem bántaná őket.
úgy tudom,hogy a hosszúszőrűek (pl.németjuhász)vedlenek, és akkor csomókban áll a szőr az udvaron.ez igaz?akkor rövidszőrű érdekelne.
és!ha kölyökkorától van velünk, vagy idősebb legyen?melyik jobb?
köszönöm mindenkinek,megnéztem ezeket a kutyákat képeken szépek, és ha sikerük választani remélem nem bánjuk meg.
most 1éves a baba.
a szobakutya 4éves.
hány hónapos korra érik el végleges nagyságukat ezek a kutyák?
képzeljétek ,megmutattam kutyusunknak a képeket és a Cane Corso-nál felkapta a fejét
:)
Az nem biztos,hogy jó omen. A 4éves kutyádat kell-e trimmelni vagy nyírni?
A fehér svájci juhászkutya, bordói dog, Óriás schnautzer sem rossz házőrzőnek.
igen, nyiratjuk, ő egy shih-tzu.
egyébként valaki azt mondta nekem épp tegnep, hogy a cane corso, nagyon nem jó választás, igazi harci kutya.
inkább valami dog kellenne szerinte.
Azért kérdeztem rá a szőrápolásra, hátha te magad megtanultad már csinálni. Ugyanis választhatnál olyan kutyust, amit szintén nyírni vagy trimmelni kellene.
Eurázsiait is tudnám ajálani.
köszi
:)
őt a kozmetikus is csak lekötözve tudja megnyírni.ollót lát támad.pedig végtelenül jámbor, csak az említett eszközzel ne közelítsünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!