A kutya gyomra képes megemészteni a lufit? Lehet tőle baja?
Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 13:35
1/9 anonim válasza:
az én kutyum zacskót is kakilt már ki, ami jóval nagyobb mint egy lufi. ha azt veszed észre, hogy kedvtelen, rosszulvan, azonnal orvos, és máskor figyelj jobban.
2/9 quetzalcoatl válasza:
Megemészteni nem tudja, de ki fog az jönni gond nélkül. :D
3/9 A kérdező kommentje:
Azon aggódom, hogy nehogy rácsavarodjon a beleire. Ez előfordulhat? A lufinak csak a bekötözött végét nem ette meg.
2012. júl. 18. 13:47
4/9 anonim válasza:
Hogy tudna rácsavarodni a belére ha BENNE halad?
5/9 anonim válasza:
Nem lesz baja, én is találtam már lufi-darabot egyszer egy kakiban. Figyeld mikor jön ki és akkor hátradőlhetsz utána :)
Nem, nem csavarodik a beleire, szerintem itt inkább arra gondolhattál, amitől tartani szoktak, hogy a hörgőire rátapadhad, de azon már túl van rég, nem a légcsövébe ment, hanem a gyomrába.
6/9 anonim válasza:
mindenesetre vidd el állatorvoshoz..( szerintem )
Meg fogja vizsgálni őt és ha ő mondja neked,hogy megnyugodhatsz akkor nem lesz okod aggodalomra
:-)
7/9 anonim válasza:
Figyeld egy pár napig, hogy kijön-e, ha nem vagy kedvetlen, étvágytalan lesz, akkor vidd el orvoshoz, de nem hiszem, hogy problémát okozna. Amúgy milyen fajta kutyus? :)
8/9 anonim válasza:
igen, ha nincs jól, vidd dokihoz. De feleslegesen ne aggódj, a kutyák mindent szart megesznek, és nagyon ritka, hogy bajuk esne. A mi előző kutyánk egyszer valahogy elcsórt egy készlet temperát és megrágcsálta. Nem csak hogy az orra hegyétől a derekáig tarka volt, utána szivárványszínűt is gittelt:D :D
9/9 A kérdező kommentje:
6-7 hónapos tacskó keverék
2012. júl. 18. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!