Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyát válasszam (...

Melyik kutyát válasszam ( bővebben lent )? Miért?

Figyelt kérdés
Border colli vagy beagle ?

2012. júl. 17. 20:28
1 2
 1/20 Hovarju ***** válasza:
Az attól függ mit akarsz kezdeni vele. Lakásba? kertbe?, mennyi időd lenne rá? első kutya lenne? hány éves vagy?
2012. júl. 17. 20:32
 2/20 A kérdező kommentje:

12 éves vagyok.

Délig vagyok suliba...+ max. 1 óra tanulás..a többi időt vele tudnám tölteni.

Már van egy kutyám, de ő nem velem él...magán ügy..hülye panel :'(. Szóval .. igen az 1. Kertes házba.

2012. júl. 17. 20:45
 3/20 anonim ***** válasza:

És középiskolás korodban? HA esetleg más városba fogsz járni? Vagy majd fősikola/egyetem idején? HA kolis leszel?

Ezek nagyon fontos kérdések, egy kutyával több, mint 10 évre tervezz!

2012. júl. 17. 20:51
 4/20 A kérdező kommentje:
Tudom. Ezen én is gondolkodtam megkérdeztem anyut is és az ő válasza, idézem: " olyan hülye vagy úgyis viszed magaddal".
2012. júl. 17. 20:56
 5/20 A kérdező kommentje:
És tényleg vinném magam. Lehet, hogy nagy szavak ezek egy 12 évestől, de nem vagyok olyan aki ( tipikus példa )megveszi a kutyát, szerelmes lesz, majd összeházasodik babája lesz és jaj már nem kell a kutya. Kérlek!
2012. júl. 17. 21:03
 6/20 nadyeszti ***** válasza:
Mindkét kutya nagy mozgásigényű.A beagle vadászkutya, sokat ás, és nagyon ugatós, a border viszont pásztorkutya, akinek komoly feladatokat kell adni, hogy ne unatkozzon.Azt ajánlom, egy kicsit nyugodtabb fajtát válassz így elsőre.
2012. júl. 17. 21:03
 7/20 anonim ***** válasza:
Nem az esküvőről beszéltem, hanem középiskoláról és a felsőoktatásról. Amikor reggel 7től este 7ig óráid vannak. AMikor elmennél a haverokkal egy egész hétvégére nyaralni, stb...
2012. júl. 17. 21:13
 8/20 A kérdező kommentje:
Oké....de ha én már beleszerettem a border colliba és a beaglébe is csak nem tom melyik akkor ? Légyszi!
2012. júl. 17. 21:14
 9/20 A kérdező kommentje:
Jó, jó tudom, hogy nem az esküvőről írtál, de régi vágyam már egy kutya. Olyan régi, hogy hidd el nem hanyagolnám el.
2012. júl. 17. 21:22
 10/20 Hovarju ***** válasza:

És ez a kutya veled élne? Vagy ott ahol a másik?

Szerintem mindkét kutya nagyon sok törődést és tanítást igényel. Keress tenyésztőket a neten. Ismerkedj meg mindkét fajtával, jelentkezz be a netboard - kutyás fórumaiba és kérdezz olyan emberektől,akik ilyen fajta kutyáik vannak.

A fórumokon általában tenyésztők is vannak. Gyűjts be minél több információt erről a két fajtáról.

Ha nekem kéne választani e két fajta közül én a bordert választanám (abból is vagy barna-fehéret, vagy blue merlét). Nekem a beagle nagyon önfejű.

Viszont mindkettő folyamatos elfoglaltságot (és szerintem kutyaiskolát igényel). Szükségük van szellemi és fizikai elfáradásra is.

Szóval én a bordert választanám.

2012. júl. 17. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!