Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért pontozzák le sokan az...

Miért pontozzák le sokan az Acana tápokat?

Figyelt kérdés

Egy-két fórumon olvastam, hogy sokak szerint az Acana és az Orijen olyan szar, hogy még Chappit is előbb adna a kutyájának :-O Én megértem, hogy nem mindenkinek válik be ez a két márka (ismerősöm kutyája egyszerűen lefogyott tőlük, bármelyik típust adták neki, a végén már 2,5-szeres mennyiséget kapott, aztán átálltak nyers kosztra, és a kutya színizom), de az összetételét nézve, még ha csak a fele igaz is, akkor is kenterbe ver BÁRMILYEN más tápmárkát szerintem - na jó, kivéve talán a Taste of the Wilde-ot.

Nektek mi a tapasztalatotok az Acana/Orijen termékekkel?

Én most Acana Adult Dogot etetek, és meg vagyok elégedve. Az Orijen Puppy nálunk nem vált be, mert hasmenése lett tőle a közepes testű kutyámnak, de ismerek olyat, aki zsebcirkáló méretű almot ezzel a táppal nevelt fel és gyönyörűek lettek. Tehát tényleg kutyája válogatja, de azért leszarozni szerintem érdekes..

2012. júl. 17. 16:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
61%
Én is azt hittem, hogy hűű de milyen jó táp. Aztán megvettem és a 3 kutyám közül egyiknek sem vált be. Csontsoványak lettek tőle és méregdrága. Azóta sokkal olcsóbb tápot veszek ami tökéletesen beválik nekik. Nekem semmi bajom nincs vele, de ezek után fogom azt mondani, hogy tökéletes. Mindenkinek más válik be.
2012. júl. 18. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!