Miért pontozzák le sokan az Acana tápokat?
Egy-két fórumon olvastam, hogy sokak szerint az Acana és az Orijen olyan szar, hogy még Chappit is előbb adna a kutyájának :-O Én megértem, hogy nem mindenkinek válik be ez a két márka (ismerősöm kutyája egyszerűen lefogyott tőlük, bármelyik típust adták neki, a végén már 2,5-szeres mennyiséget kapott, aztán átálltak nyers kosztra, és a kutya színizom), de az összetételét nézve, még ha csak a fele igaz is, akkor is kenterbe ver BÁRMILYEN más tápmárkát szerintem - na jó, kivéve talán a Taste of the Wilde-ot.
Nektek mi a tapasztalatotok az Acana/Orijen termékekkel?
Én most Acana Adult Dogot etetek, és meg vagyok elégedve. Az Orijen Puppy nálunk nem vált be, mert hasmenése lett tőle a közepes testű kutyámnak, de ismerek olyat, aki zsebcirkáló méretű almot ezzel a táppal nevelt fel és gyönyörűek lettek. Tehát tényleg kutyája válogatja, de azért leszarozni szerintem érdekes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!