Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Aujánlana valaki hobby tenyész...

Aujánlana valaki hobby tenyészetet, ahol jó helyről kapok tk nélküli csivavát?

Figyelt kérdés
Ahol nem rosszak a körülmények, és hiába nem tk-s jól szocializált, nem beteges.. stb

2012. júl. 16. 11:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

abban a ketrecben általában este vannak, alvásra.

nem egésznap vannak bezárva.

ti meg aztán nagyon tudjátok mennyit ér a tk

mondja ezt egy hülye aki kiadott egy korcsért 70ezret.

2012. júl. 16. 20:59
 22/28 A kérdező kommentje:
Szerintem meg egész nap be vannak zárva, ha már egy fotó erelyééig sem képesek kivenni őket. De ne ez legyen már a vita tárgya, ez senkinek nem szimpatikus.
2012. júl. 16. 21:28
 23/28 anonim ***** válasza:

Kedves 21/22 ! Én mint már irtam tudom ,és sajnos megjártam de a kiskutyát igy is szeretem és oda nem adnám senkinek ,csakhogy az ő esetében pl 0 -a törzskönyv értéke ! A másik kutyusomhoz képest azt is mondhatnám,hogy keverék !:) De mindegy legyen a törzskönyv a legfontosabb ,akkor is ha idegrendszerileg 0 szeretettben sosem részesült kutyusokat adnak ,egy "jó nevű " kennelből dijnyertes szülőkkel ;)Én mostantól azt nézem ,hogy milyenek a körülményei a kiskutyának egészséges -e a szülők fajtatiszták-e stb ,és még egyszer be nem dőlők

pár papirlapnak .:)

2012. júl. 16. 22:57
 24/28 anonim ***** válasza:
+ vettem volna kiskutyát inkább az ára töredékéért és akkor nem érzem magam becsapva ,de konkrétan 5 -éve vettem 80 000- ért és költöttem rá pár héten belül még sok tiz ezret ,szegénynek annyi baja volt .A másik hölgytől vett kutyám meg egy igazi álom hava ,és ott én kérhettem ,hogy kell -e a tk ,kellett igy lett ,de ha nem kellett volna akkor is ilyen csodaszép lenne a kutyusom és ugyanennyire jól szocializált na meg okos is ! :)
2012. júl. 16. 23:00
 25/28 anonim ***** válasza:

nem mindegy , hogy tenyésztő vagy TENYÉSZTŐ

az egyik linket amit beletettetek hiába ad el törzskönyvezett kutyákat attól még a büdös életben nem lesz tenyésztő...hanem szaporító! egy kiállítási eredménnyel rendelkező kutyája sincs, a fele összevásárolt...

Nem hiszem el, hogy nem találtok normális Tenyésztőt. Ki kell menni egy kiállításra ha nincs más és nézegetni...amelyik kennel kutyái szimpatikusak onnan érdemes venni, nem agyonszaporított felvásárolt " törzskönyvezett" kiskutyákat!

2012. júl. 17. 09:25
 26/28 anonim ***** válasza:
Akitől én vettem a minden téren hibátlan kiskutyámat ,ott a tenyésztő megvette a kutyáit a szülőket igen sok pénzért kiállitás győztes szülőpártól ,és ettől még nem hiszem ,hogy ő csak kis betüvel tenyésztő mert nem minden kiállitáson lohol és akutyái nem habos babosan várnak havonta egy újabb eseményre ahol esetleg 100 -fokban vagy hóban fagyban kell magukat mutogatni .Én jártam már kiállitáson mert mondták,hogy akiskutyámmal ezt ki ne hagyjam ,és kapott két dijat is de itt megálltam ,ez borzasztó ,hogy ott a kutyák nem is kutyák legalábbis azok akik kiállitás orientáltan minden alkalommal szerepelnek és lehet ugyan ,hogy komoly eredményeket elérnek ,de kutya életük az nincs ,én szerintem meg azt nem árt nem elfelejteni,hogy ők KUTYÁK és nem barbie babák ! Én nem tenyésztésre szánom meg semmi ilyesmi csak rábeszéltek ,hogy az mekkora élmény és valóban az ,sok édes kiskutya ,de az egy cseppet sem szimpi ,hogy egy asztalon tartotta a számodra TENYÉSZTŐ a 40 -fokos napütésben a kutyust é fésülte órákon át meg fújta a hülye kütyükkel ,hogy még csinosabb legyen a kis parfüméria ,és egy simi egy kedves szó el nem hangzott !!!Nem is a kutyát látja benne ,sőt pont ezek akik ott beszélgettek egy ismerősőmmel és közölték,hogy ők bizony nem igen engedik közösen játszani a kutyáikat mert a szőrük megtörik .:DDD A TENYÉSZTŐ! Szuper ;)
2012. júl. 17. 12:47
 27/28 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, nagyon el kell keserítselek mert hibátlan kutya nincs! Nem attól Tenyésztő valaki, hogy minden kiállításra elcibálja a kutyákat, mondjuk erre kutya is kell mert nem mindegyik élvezi! A kiállítási kutyák éppúgy játszanak mint társaik. Elég rossz emberekkel beszélhettél vagy találkozhattál akik azt mondták, hogy nem játszhatnak vagy nem babusgathatják, simogathatják kutyáikat. Egy szocializálatlan kutyával a ring közelébe sem tudnál menni. Szép lenne ha a bíró felé nyúl és a kutya megijed, az ilyet ki kell küldeni a ringből. Mi az, hogy egy kedves szó nem hangzik el? Szerinted melyik kutya nyer akihez nem beszélnek, simogatják, dicsérik? Kényszerítve nem lehet kiállításra járni ugye nem gondolod komolyan:-) Az, hogy téged nem fogott meg a kiállítás nem kell hülyeségeket beszélni!
2012. júl. 18. 09:40
 28/28 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó !

Én nem hülyeségeket beszélek hanem tényeket irtam le ! Ez több tenyésztő véleménye is ,na de te biztosan egy vagy asok kiállitás orientál tenyésztő közül,vagy nem is tudod miről beszélsz !:) Engem megfogott a kiállitás maga ,csak asok hires neves tenyésztő hozzáállása nem ,és képzeld nem engedik közösen játszani mert a szőrük megtörik ,és ezt tenyésztő mondta saját maga nem is titkolva !:)) Az lehet ,hogy attól mert fajtársaival nem játszhat attól még feltud lépni egy egy kiállitáson.Attól mert nem kap a tenyésztő részéről szeretetett még nevelésben részesülhet (mivel muszály ) és és a kutya az olyan lény ,hogy szót fogad ,mert alázattal van az ember felé .Ugyan már még ,hogy akkor nem tud szerepelni .:D Akik itt éltek spánieltenyésztők nekem megmutatták a kutyusaikat akiknek még ugatni sem szabadott,hogy a szomszédok ne tudják vannak vagy 40 -en és mégis nyert a kutyáival volt mindig egy egy kiválasztott akiket a kiállitás elött kiengedett a ketrecből (!) és beengedte a házba kicsit elismételték az ülj le meg a szépen áll gyakorlatokat és mehettek is és nyertek ! ;) Én nem fogok olyanon vitatkozni amit tudok ! :) Nem kell egyetérteni , de akkor is leirom amit TAPASZTALTAM ! :) Ezzel persze nem azt mondtam ,hogy ott nem lehet rendes tenyésztő aki nem csak tárgyként tekint a kutyáira ,csupán csak azt ,hogy vannak ilyenek is igy nem hiszem ,hogy kizárólag egy pár dijon és neveken múlna ,hogy valaki jó tenyésztő-e .Arról nem beszélve ,hogy akinek már van a neve az viheti oda a kutyáját seggen csúszva is akkor is fog kapni valami elismerést ,mig egy nevesincs esetleg sok sok nevezési dijért sok sok részvétellel éri majd el ezt sok esetben ,akkor is ha a kutyája szebb és ügyesebb ,és ez is tény ,mint az élet más területén ez itt is igy van sajna .:)A kutyám pedig hibátlan (amennyire csak egy kutya lehet )sokak szerint ezt birák is megerősitették ,szóval nem keseritettek el a szavaid .Egyébként is nekem arra vannak ,hogy szeressem őket szóval ha ez nem igy lenne is számomra ő/ők lenne/lennének a legtökéletesebb havanese/k a világon !:)Többesszámban irom akkor is ha a másik messze nem hibátlan ,mert nem a külleme miatt szeretem őket !!!

2012. júl. 19. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!