Valaki nem tud olyan csivava tenyészetet ahol őzfejűek vannak, vagy szoktak lenni/előfordulni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3126156-oz-fe..
NINCS ŐZFEJŰ CSIVI, CSAK KOSZOS SZAPORÍTÓNÁL CSIVAVA SZERŰ KEVERÉK.
DE VAN ŐZFEJŰ CSIVI, NEM HISZEM HOGY A REKLÁMOKBA MOCSKOS SZAPORÍTÓKNÁL SZEDTÉK....
Ez a mániákus keresgélés arra utal, hogy csak divatból szeretnél ilyen kiskutyát.. de ne legyen igazam.
Nézd át a kenneleket, de ha egészséges, betegségekre szűrt szülőktől származó, fajtatiszta, tehát fajta standardnak megfelelő kutyát akarsz, ne az újonnan kialakított divatos külső jegyek alapján válassz.
Vannak úgynevezett luxpup-ok (nagyon kis méretűek), gondolom Paris Hilton is vehetett ilyen kutyát. Nem egészségesek, de cukikák. (Már akinek..) Divat eszerint kutyát tenyészteni..
Nézd őket végig, hátha valamelyik kennel kutyái megtetszenek.
Már az összeset végig néztem....Mindegy, azért írtam ki ezt a kérdést, hogy hátha nincs igazatok és tud valaki olyan helyet ahol ilyenek vannak tenyészetnél.
Én divatból?:) Ez a legnagyobb vicc amit idáig hallottam, te is nevetnél rajta ha ismernél.
Ami miatt mániákus lehetek, az a kutya iránt érzett szeretetem és imádatom.
Ja, és ne aggódj. Nem csak a külsőt veszem figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!