Papillon kutyáról tapasztalatok?
Kicsit utánaolvastam, de örülnék, ha megosztanátok a személyes tapasztalataitokat velem.
Pl. Mennyire nagy a mozgásigénye?
Tartható-e kertben, vagy inkább lakáskutya? (A mérete alapján gondolom inkább az utóbbi.)
Ajánlanátok-e gyerek mellé?
àpolása/gondozása? MErt részben hosszú a bundája. Kell nyírni? Hullik a szöre, vagy nem?
stb.
Szia!
Szobakutya, már csak a mérete miatt is.
Nem annyira "gyagyás", mint a csivi, és yorki, nagyon intelligens, játékos fajta, a gyerekeket is szereti, persze csak akkor, ha nem nyúzzák állandóan.
Nyírni nem kell, füröszteni havonta, és fésülni hetente legalább 3X. Nem túl sűrű a szőre, de azért hullik neki is, bár nem lesz szőrtakaró a szőnyegen utána:)
Üdv.
Az elsö válaszadónak: Pár hete láttam tenyésztö hirdetését, ahol a kutya 70ezer volt. (Akkor szerinted keverékek azok is?)
Mondjuk 200ezret nem adnék ki érte.
Köszönöm a többi választ is. Egyelöre még csak gondolkozunk rajta, hogy legyen kutyánk.
Inkább lakásban lenne, de van egy pici kertünk is.
Spánielen gondolkozunk még, csak a Papillonok annyira édesek voltak a képen, hogy beléjük szerettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!