Baj ha azt szeretném hogy a kutyám megtudjon védeni? Szerinted ez őznő dolog?
Mert sokan azt mondják jó-jó SPORT az ÖV-zés de hogy elvárni azt, hogy a kutyád akár az élete árán is megvédjen egy undorító őznő dolog!
De most akkor egy kutyás rendőr is egy önző ember aki a saját magát mentve küldi inkább be a kutyát a házba ahol egy fegyveres bünőző rejtőzik?
Mindenki döntse el maga.
Én sosem bocsátanám meg magamnak, ha a kutyámnak azért kellene meghalnia, mert engem védett. Nekem ő családtag. Önvédelemre ott a riasztó, a gázspray, a sokkoló.... (nem vicc, ismerek olyan kutyást, aki tart magánál sokkolót)
Szerintem is önző,és egyetértek másodikkal. Viszont hiszem hogy a kutyám hiába 5 kiló megvédene engem,hiába nem tudna:D
Csak azért mert egyszer még télen párom jött haza és sötét ruhába volt,csuklya minden,mert kint esett az eső. Kutyám nem ismerte meg először,ráugrott a mellkasomra,testével védett és vicsorgott meg morgott ugatott páromra. Aztán párom levette a csuklyáját és onnéttól elszégyellte magát,úgy puszilgatta:)
Édes nagyon,hogy egy pici kutya aki imádja az embereket ilyenre képes volt:) Sose felejtem el,nagyon jólesett..
tegnapelőtt 15:04
Aki bemegy a kertbe, az néha beljebb is megy. Ott mi lesz a kutyáddal?
Remélhetőleg 7 milliárd emberből nem én fogom ki azt állatot (mert biztos, hogy van olyan is) aki annyira beteg, hogy betörés helyett hátragyalogol a kertvégébe, és kinyitja a lezárt kennelt csak azért, hogy lemészárolja a kutyáim... Nem vagyok h*lye, nem a szobában tartom őket az aranylánc mellett, hogy a betörő 100% találkozzon velük. Amikor nem vagyok velük akkor kint vannak a kennelben. Szeretnek ott lenni.
Amúgy pedig ilyen formán senki se tartson kutyát vagy nem értem a logikád? Bármelyik kutyát el lehet tenni láb alól, sok ember ráadásul kicsi és gyenge kutyát tart. Ezen nem változtat az attitűd, hogy ki félti a kutyáját és ki nem... Ha én nem zárnám el, akkor is ugyanúgy betörhetnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!