Szaporító dilemma? Vegyek innen? Jót tegyek, vagy jól tegyem?
Hmmmm, lepontozás jön, de .............
Én hasonló helyről hoztam el egy skótjuhász kutyát, immár 4 éve.
Disznóólból, 5 hónapos koráíg kizárólag valami tésztafélével etetve, anyakutya addigra már újra vemhes volt a következő alommal.
Nála hűségesebb, jólelkűbb, hálásabb kutyust nem láttam.
Igaz, az emésztését elrontották egy életre, mert bármivel etetem sovány szegénykém, de amúgy egészséges, vidám, örökmozgó kutyus.
Szerintem ne habozz egy percre sem, legalább azt az 1 kiskutyát meg tudod menteni az anyja sorsától.
Én, azóta is, ha belenézek a skótom szemébe, sírhatnékom van, látom benne a végtelen szeretetet és hálát.
Hidd el, nem fogod megbánni.
Értesítsd az állatvédőket első körben. Nem hiszem, hogy a kutyák oltva vannak, ráadásul a körülményeik sem megfelelőek. Ha elkobozták a kölyköket, akkor (ha tényleg úgy látod jónak) valószínűleg elhozhatsz egyet.
De szerintem a legfontosabb, ne hagyd, hogy ez az ember tovább folytassa az állatkínzást.
Oltásokra nem lehet hivatkozni.
Ajánlottak, de nem kötelezőek, kivétel a veszettségi oltás, az meg gondolom van a szülőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!