Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lehet népszerű, és...

Hogyan lehet népszerű, és gyakran olvasott?

Figyelt kérdés

Szeretnék indítani egy blogot, amiben a kutyámról írok. Tanácsokat szeretnék, hogy minél népszerűbb oldallá váljon. Hogyan lehet népszerűsíteni? Mik azok a dolgok, amik érdekessé tehetik a blogot? Milyen gyakorisággal tegyek új tartalmat bele, vagy ilyesmik. Bármit meghallgatok. Ha van tapasztalt blogoló köztetek, privátban is adhat tanácsot.

Köszönöm

2012. júl. 13. 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ha érdekes a blogod, biztosan rátalálnak. (Persze egy kis reklámozás akkor sem árt.)

Azok a kutyás blogok általában nem olyan népszerűek, amelyekben a gazdi hétköznapi dolgokat ír le, pl. a szokásos sétákról, mindig lefényképezi a kutyáját agility edzés közben és beszámol minden napjáról. Van akit nyilván ez érdekel. Ellenben ha nem annyira szokványosak, lesznek törzs olvasók. :) Pl. a külföldön kutyával élménybeszámolók nagyon közkedveltek. Egyszerűen valami kevésbé megszokottal és unalmassal kell szerintem előállni. A kutya fajtája is számít, szerintem egy dobermann gazda vagy fajtaimádó szívesen olvas más dobermannokról is. Vagy akik a divatkutyák(yorki,csivava,bolognese) iránt érdeklődnek és betekintést szeretnének nyerni egy ilyen kutya életébe. Vagy egy nagyon különleges, szép keverék kutya.

Ez az én véleményem, ha már elkezdted a blogolást, szívesen beleolvasnék. :)

2012. júl. 13. 15:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. júl. 13. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!