Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg ilyen népszerű lenne...

Tényleg ilyen népszerű lenne hollandiában a Stabyhoun?

Figyelt kérdés
Pár év után kiderült a menhelyes kutyusomról hogy egy Stabyhoun. A neten keresgéltem, és még staby-s pólókat meg kitűzőt is találtam. Ennyire népszerű lenne??
2010. nov. 14. 12:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ugye ezt nem gondolod komolyan? Magyarországon tudomásom szerint egy darab ilyen kutya sincs (legalábbis én még nem találkoztam vele se kiállításon, se sehol). Miért kell ilyen baromságokat kitalálni, attól, hogy egy kicsit hasonlít rá a menhelyi abszolút mix kutyusod, attól még 100 %, hogy nem az. Majd biztos Norvégiából került egy magyar menhelyre, egészen valószínű...
2010. nov. 14. 12:57
 2/21 A kérdező kommentje:

Pár kép:

[link]

[link]

[link]

2010. nov. 14. 12:59
 3/21 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj, de vannak más ilyen kutyák is, azért gondoltuk hogy ő is az lehet...Most mért kell ilyen rosszindulatúnak lenned? Most szerinted nekem mi érdekem fűződne ahhoz, ha fajtiszta lenne? Ha fajtiszta kutyát akartam volna, akkor veszek egyet.
2010. nov. 14. 13:01
 4/21 anonim ***** válasza:
Inkább a te kutyádról tegyél fel képeket, anélkül kár vitatkozni bármiről is, de mondom, kizártnak tartom, hogy bármiféle köze is lenne a kutyádnak ehhez a rendkívül ritka fajtához. A külleme elég átlagos, szerintem minden menhelyen találni ehhez hasonlót.
2010. nov. 14. 13:03
 5/21 A kérdező kommentje:
Oké, megpróbálok feltenni. Pár perc.
2010. nov. 14. 13:04
 6/21 anonim ***** válasza:

Egy ilyen kutya van Magyarországon?

Akkor az a szomszédomé, mert neki is ilyen van.. :D

2010. nov. 14. 13:14
 7/21 anonim ***** válasza:

Jaj, bocsánat. Rosszul olvastam a válaszodat.

De ettől függetlenül ilyen kutyája van a szomszédomnak.

2010. nov. 14. 13:15
 8/21 A kérdező kommentje:
Találtam pár képet, meg készítettem is, remélem hogy megtudom csinálni képfeltöltésponthuval a fölrakást, mert megmondom őszintén, nem vagyok túl profi. Egyébként kerülhet m.o.-ra ilyen kutya, pl mivan ha elhagyták a túristák, és menhelyre került? Mert amikor megyünk sétálni ismeretlen helyre, akkor nagyon elővigyázatos, és megrémül ha valaki egy pillanatra eltűnik, de ezt már lehet hogy csak én magyarázom bele.
2010. nov. 14. 13:17
 9/21 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link]

Hát sajnos most csak ezeket a régi képeket tudtam felrakni, mert a régóta szarakodó usb-m most mondta be az unalmast (szar duma, mi?:D) úgyhogy az új, jobban beállított képek nem kerülhettek föl, és ezen a nyáron elég dagi volt a drága. De lényegében a hasonlóságok: Fekete fej, fehér test nagyobb foltokkal, pamacsos, fehér végű farok, és a füle állása, az orra formája.

Bár a képeken annyira nem mutatkozik, de erre a fajtiszta kutyusra az életben a foltok formájám kívül teljesen hasonlít:

[link]

2010. nov. 14. 13:42
 10/21 anonim ***** válasza:

Hát nem akarlak elkeseríteni, de a színén kívül semmi hasonlóságot nem látok.

Ezek vizsla jellegű, hosszú pofájú kutyák, a tiéd meg valami tacskómix.

Se a fejforma, sem a lábhossz, test nem stimmel.

Szép kutyusod van, de nem az, amit szeretnél, hogy legyen.

2010. nov. 14. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!