Tényleg ilyen népszerű lenne hollandiában a Stabyhoun?
Figyelt kérdés
Pár év után kiderült a menhelyes kutyusomról hogy egy Stabyhoun. A neten keresgéltem, és még staby-s pólókat meg kitűzőt is találtam. Ennyire népszerű lenne??2010. nov. 14. 12:49
11/21 anonim válasza:
Hát én Hollandiából írok, és vannak hasonló kutyák, de nem vagyok benne biztos, hogy fajtatiszták, és olyan sok nincs is belőlük.
Hollandiában a labrador, golden retriever és a jack russel terrier a legelterjedtebb, meg talán még második helyen a border collie és a bolognese.
12/21 A kérdező kommentje:
Nem szeretném hogy az legyen, mert ha szerentém, akkor vettem volna egyet. De ha megnézed azt a kutyust, akit lentebb linkeltem a sajátom alatt, annak is rövidek a lábai, képeken én láttam hosszú, és rövid lábút is, tehát nem tudom melyik a teljesen fajtiszta, ezért kérdeztem. Amúgy nem magam találtam ki ezt, hanem az egyik szomszédom mondta, hogy a haverja hozott egy stabyhount külföldről törzskönyvel, és hogy olyan mint a milyenk. Namármost vagy a szomszédom tévedett, a haverját vágták át, vagy tényleg staby. Én ezt a 3 lehetőséget vetettem fel, ezért tettem fel a kérdést.
2010. nov. 14. 13:59
14/21 A kérdező kommentje:
Ezek valamivel jobb képek, ezeket még az egyesület készítette, akik a menhelyről hozták, majd örökbeadták nekünk.
2010. nov. 14. 14:05
15/21 anonim válasza:
Szép kutya előszőr bordel collie-nek véltem de vizslás van bene fajtiszta vagy keverék
16/21 anonim válasza:
A Te kutyád egy tipikus keverék...Ettől még nagyon aranyos és szép kutya.
17/21 anonim válasza:
Nem bántásból de a te kutyád a színén kívül semmiben nem hasonlít. A fülei más alakúak és tűzésűek, a lábai rövidebbek és a fejformája sem olyan. Elég sok fajta hordozhatja ezt a színt. A szomszédod meg annyit érthet a stabyhoz, h látja milyen színű. Ráadásul egy kölyökről nem - ha még előtte nem látott ilyet - nem tudja megmondani milyen lesz nagynak. Erre nem alapoznék.
19/21 anonim válasza:
Érdekes, de ezek szerint én vagyok az egyetlen, aki nem hallott még erről a fajtáról, és aki szerint hasonlít. LEhet hogy pont egyikből jön a másik? A kérdező álltal linkelt fajtatiszta kutya a netről szerintem nagyon hasonlít arra a képre, ami a gallerysiteon van, ahol egy hölgy kezében van a kutya.És szerintem a füle formája is hasonlít, plusz a pöttyöcskék a lábánál. Lehet hogy én vagyok az egyetlen, aki józanul, irigység nélkül ítél?:PPPP
20/21 anonim válasza:
Szerintem ponthogy nem néz ki keveréknek. Nem mondom hogy pont ez a kutyafajta, de lehetséges hogy van benne, vagy esetleg lehet benne collie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!