Gabi86 kérdése:
Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Találtam egy kutyust,megpróbáltam neki gazdit találni,de nem jött össze és ezért megtartottam.nagyon a szívemhez nőt és megszerettem.A problémám az lenne hogy nincs szocializálva és szeretném más kutyákkal megbarátkoztatni.Hogy fogjak hozzá.van olyan ismerősöm akinek van kutyája és vele szeretném ha összehaverkodnának.Amikkor elszoktam vinni sétálni van amelyik kutyát megugatja van amelyikkel meg nem is foglalkozik.Tudom ez egy lassú folyamat,de nem tudom hogy fogjak hozzá.Azt mondták hogy ilyen kb5-6 éves lehet.vagy már túl késő?mert van rajta kívül még két kutyám és velük jól kijön,de így nem tudom térsaságba vinni.Nőstény kutyáról van szó.Linkeket vagy tanácsokat kérnék.köszi.2012. júl. 12. 23:50
1/8 anonim válasza:
Pórázon nehezebben fog menni. A barátod kutyája milyen? mert igy az irásodból az derül ki, hogy egy nagyon jóindulatu kutyát kaptál össze:) Ne aggódd tul, semmi baj nem lesz. Engedjétek össze őket, ha a barátodé kan, akkor biztosan nem lesz probléma.
2/8 A kérdező kommentje:
Az ismerősöm kutyája is nőstény.igazából azért félek kicsit mert voltak olyan(sétáltatás közben)kutyák akiket megugatott,de volt amelyikeket nem ugatta meg.sőt amikor ugatós kutyával taliztunk,akkor az én kutyámnak még a szőr is felállt a hátán.Próbáltam csititgatni az enyémet de nem nagyon ment.
2012. júl. 13. 09:53
3/8 anonim válasza:
Ne aggódj, a kutyusok egész máshogy (agresszívabban) viselkednek pórázon, mint szabadon. Ezért sem ajánlatos pórázon összeszagolnia a kutyáknak.
4/8 A kérdező kommentje:
Oké,hiszek neked.köszi a választ.
2012. júl. 13. 19:07
5/8 A kérdező kommentje:
és szájkosár azért legyen a kutyán?
2012. júl. 13. 21:14
7/8 anonim válasza:
Ha te felsz vagy aggodsz,akkor azt a kutya is meg fogja erezni es akkor o agresszivan fog reagalni mas kutyara.
5-6 evesen nem idos,sosem tul keso tanitani/nevelni egy kutyat.En is most akarom a 10 eves kutyamat megszoktatni mas kutyakkal lenni(egy parkban),de nala az a baj hogy morog nekik.
8/8 Szilvi & Argos válasza:
Ha nagyon nincs önbizalmad és tapasztalatod, akkor mindenképpen trénert és/vagy kutyaiskolát javaslok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!