Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy kis palotapincsim és valami történt a szemével este. Teljesen kijött a helyéről és körbe vörös belül pedig kék vagy zöld nem is tudom.:S Lát rá hala istennek a doki adott rá kenőcsöt meg vizes ruházzuk később pedig kamillázzuk majd. De nem tudjuk hogy nem e a másik kutyánk volt akit befogadtunk. A szomszéd azt mondta hogy ő látta ahogy tépi az új a kutya a kicsit. Nagyapám nem hisz neki mert ma még már nyalogatták egymást, szépen el vannak. Viszont nem tudom eldönteni hogy most kinek higgyek mert nem szeretném hogy megölje esetleg a kicsit. Ma estére megkérem hogy zárjuk be valahova (vagyis addig még meg nem gyógyul a szeme. Nem szeretném hogy más is történjen vele mert már most is kedvetlen és már ennyit is sok volt nekem is érzelmileg.Ő a legjobb barátom, de a másik kutyust is szeretem attól még hogy csak szombat óta van meg.

Segítsetek kérlek!!!:'(

13/L

2012. júl. 11. 14:41
 1/4 anonim válasza:
Különítsétek el amíg meggyógyul. Ennyivel elintézte az állatorvos?
2012. júl. 11. 14:50
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ!!

Nem bántják egymást csak este féltem nagyon...

Nem tudom a doki mit mondott én nem voltam mert nem régen értem ide. Nagypapám vitte el és ő mondta hogy kenőcsözni kell,kamillázni meg vizes ruházni a pici szemét.

2012. júl. 11. 15:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Este különítsétek el akkor őket, ha félted.

A másik kutya milyen fajta? Az is lehet amit a szomszéd látod igaz, csak nem teljesen úgy,hogy tépi szét a másik a kicsit. Lehet játszottak,figyeld meg őket ha úgy látod eldurvul a játék avatkozz közbe.

Persze amíg meggyógyul addig jobb ha pihen.

2012. júl. 11. 15:41
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm!!

Persze mindig pihenni hagyom a kicsit. A másik hát..talán foxi keverék.

Akkor ma estére valamelyiket bezárjuk.

2012. júl. 11. 20:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!