A kutyám megevett egy óvszert, lehet tőle baja?
Igen. Ugyanúgy, mint pl. a műbeles virsli csomagolásától.
Persze kétesélyes, lehet, hogy szerencsétek lesz és simán távozik a széklettel.
Ha kedvetlennek látod, vagy úgy tűnik fáj a hasa, vagy bármi furcsát veszel észre rajta, akkor azonnal vidd orvoshoz (előfordul, hogy meg kell műteni, különben elpusztul).
én felhívnám az orvost, még ha ciki is a helyzet!
lehet nem kell műteni, hanem ad valamit ami meghajtja
szia!
A spánielem régen egy egész felfújatlan lufit nyelt le. 1 napig néztük a székletét, mire kijött :)) Amíg nem kedvetlen, addig nincs baj.
Persze, nekünk meg a házimozi-rendszert...
Nem értem, hogy tud "véletlenül" megenni ilyen tárgyakat a kutya (az óvszer még talán hihető, de kemény és műanyag, tehát ízetlen mobilbillentyűzetet és hasonlókat? A mobilban ráadásul ott az aksi tele veszélyes anyagokkal...
Nekem volt egy órám gyerekkoromban, amit fel lehetett nyitni és cukorka volt benne. Egyszer levettem és kint hagytam, mire visszamentem a kutya teljesen megrágta (hetekig sírtam, mert kb. aznap kaptam), de mégsem nyelte le!
Ráadásul a nem "kajaszerű" tárgyakat csak rágcsálni szokták, eszükben sincs lenyelni. Elég kicsi az esélye, hogy véletlenül mégis leszalad a torkán. Érdekes, hogy pont mindig összegyűlnek az ilyen kérdéseknél azok, akikkel mégis megtörtént.
Na mindegy, azért mindenki próbálja óvni a kutyája egészségét, ha egy mód van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!