Bichon Hevanasse kutyám harap. Hogy lehetne leszoktatni?
Figyelt kérdés
1 éves, és ha elveszem a játékát harapja a kezemet, meg játék közben is. Mikor hazaérek ugrál és harap, pólóimat szakítja (De csak szeretetből) Mikor mérges valamiért és lelógatom a kezemet, ugat és támad, harap.Fésülésnél is ugyan ez van, nem hagyja magát, csak ha felteszem asztalra. Hogy tudassam vele hogy én vagyok a falkavezér? 1 éve.2012. júl. 10. 23:15
11/12 anonim válasza:
Már bocs kérdező, de itt Te vagy aki nem tudja kutyaként kezelni a szerencsétlen kutyát!!
nem szeretetből ugrál hanem a figyelmedet akarja felkelteni mi szerint ő a falka vezér és nem TE!!!
ha azt akarod,hogy ne harapjon, ne támadjon akkor egy kicsit utána olvasol a dolgoknak..
nekem is havanese-m van és akármennyire is aranyosan ugrál és örül NEM foglalkozok vele,amikor lenyugodott akkor hívom magamhoz!!
de úgy tűnik neked nem kutyát kellett volna venned hanem plüsskutyát akit babusgathatsz, egy húsvér kutyával foglalkozni és nevelni kell,nem gyerekként játékként kezelni!!
amúgy egy kutyasuli tényleg nem ártana!!
12/12 anonim válasza:
Ha ennyire értesz hozzá, miért jössz ide kérdezni? A kutya tud vicilizáltan is örülni, nem kell őrjöngve pattognia hozzá. Az ugrálás izgatottságot jelez, nem örömöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!