A kutyám állandóan ugat és nem tudom leszoktatni, mit csináljak?
Ha le megyünk sétálni állandóan mikor kilépünk a kapun ugat , nem értem soha miért!Már panaszkodtak arra hogy a kis kutyám ugat!
csivava és tacskó keverék , 3 éves
Nálunk van egy vizsla szuka. Ahogy kiteszi a lábát az előszobaajtón, addig ugat, míg leérnek a térre. Neki szerencséje van, mert nem szóltak még érte.
Próbáld meg először, hogy lementek és, ha ugat, visszafordulsz vele.Aztán újra.
Mi számít? Hogy mit gondolnak az emberek, vagy , hogy egyszer csak csendben tudsz lemenni a kutyáddal?
Szerinted aki az utcai közlekedést tanítja a kutyájának, azt néhányan nem nézik bambán? Nem lehet mindennek egyformán megfelelni.
Otthon is ugat a kutyád?
otthon nem ugat , de ha az utcára le megyünk , már a kapu előtt kezd el ugatni és Törpi ugatása zavarja minden házban lakót , főleg a cigányok pikkelnek rám ! Ők nem tudom miért pikkelnek rám , mikor a kutyám ugat és én nem tehetek róla hogy ugat , de azt meg nem szeretném hogy a kutyámat megüssék vagy valami más .
Ők meg hangosan hallgatják este a zenét , az meg nem zavarja a házban lakókat !
Ha valaki tud , ingyen be tudja vállalni a kutyát , hogy betanítsa?
a víz használ, azért ugat,mert hagyod neki!!
ne adj neki 2 napig enni, aztán jöhet a sok jutifalat, de csak akkor ,ha csendben van!
és másként menjél el vele sétálni!!
valamit elcseszel a séta elején,( még otthon,bent a lakásban )és izgatottá válik,azért ugat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!