Panelba melyiket ajánlanátok?
Csivava vagy Yorki?
Érveket írjatok. Köszi.
Ismerem már a jellemüket, tanulmányoztam is...de nehéz a döntés. Mindenképpen elakarom kerülni hogy ugasson, olvastam már a szeparációs szorongásról is. Nagyon sok időt fogok a nevelésére fordítani, és ideggyenge kutyát sem veszek. De mégis félek hogy mi van ha otthon hagyom és ugatni fog..
Valamint hány óránként kell őket levinni wc-zni? Mert a csivava még kisebb testű mint a yorki..(Azt tudom h evés alvás játék után...) De kiskorában még többször is szerintem..
A döntést neked kell meghoznod. Te fogsz a kutyával 10-15 évig vagy tovább is együtt élni és nem mi.
Amúgy míg kicsi 1-2 óránként le kell vinni.
Nem tudom.Válassz
Csivava:Kics aranyis jo szoba kutya,denagyon ugat és sok időt kell arra forditani hogy ne törjön el valamije amikor felmegy a kanapéra.Fontos az is hogy a feje tején van egy lágy pont mint a babáknak vigyázni kell rá.Egyébként nen családi inkább személyes kutya.
Yorksir terrier:Aranyos neki a szőrét gyakran kell ápolni a yorki is ugat de nem annyit mibt a csivava.Szintén tőrékeny de nagyon okos én személy szerint inkább a yirkit választanám
Szeméyes ajánlásom a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!