Milyen kutyafajtákat ajánlanátok?
Első kutyus lenne. Panel lakásban élek édesanyámmal (48), de napi 3* levinném a kutyust min 30 percre (általában 1-2 órára).
A gazdája én lennék, én nevelgetném (17 éves vagyok).
Nincs kivel eljárnom (ismerősök edzenek, meg baráttal/barátnővel vannak), pedig szeretek sétálni, túrázni(ilyenkor persze akár kb. 6 órát sétálgatnánk egyhuzamba) Tehát olyan kutya kellene ami kicsit mozgékonyabb, de ha hazaérünk és leülök pl. a TV elé akkor mellém fekszik, vagy az ölembe.
Előre köszönöm a válaszokat! :)
De télen is eljárnál a hidegben? És ha megnő akkor is? Gondolom 7végén akarsz ilyen nagyobb túrákat. Ha rendesen lefársztod: Beagle, magyar vizsla, boxer...
Ezek jó fajták, de tényleg nagyon fontos lemozgatni őket, különben szétszedik a lakást. Ha első kutya, akkor inkább szukát válassz. Kevésbé dominánsak és könnyebben kezelhetőek. :)
Szuka lenne mindenképpen a kutyus. Télen is képes vagyok felmenni a hegyre is akár (télen a legjobb odafent :)) eddig egyszer csúsztam meg, de azon csak nevettem :D
Engem nem zavar a hideg, és akkor ha megnő ez nem fog változni, mint hogy az sem h órákat sétáljunk :D Mert addigra biztosan megszoknám :)
Szia!
Én a yorkshire terrier javaslom. Ha van kérdésed velük kapcsolatban, akkor kérlek írj!(privátan)
Hát egy Yorki nem hiszem hogy bírná a napi több órányi intenzív mozgást. Főleg télen.
Én közép schnauzert vagy beagle-t ajánlanék:)
Vagy egy menyhelyi kutyust. Ott ha elmondod az igényeidet segítenek kutyát választani :)
Köszönöm a gyors válaszokat :)
Még nem aktuális, de jobb előbb kérdezni :)
A spániel vonalon gondolkodok egyenlőre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!