Milyen kistestű kutyust ajánlanátok panelba gyerekek mellé aminek nem hullik a szőre?
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 12:42
2/15 A kérdező kommentje:
Miért ne tarthatnák kutyát panelba normális körülmények között?
2009. nov. 22. 12:47
3/15 anonim 

válasza:

Westie
de elötte csomó dolgot elkell intézni
szomszédok,tulaj véleménye, oltások, orvos, szobatisztaság, alap felszerelés. minden időt elvesz. és tanítani is kell.
5/15 anonim 

válasza:

Én a yorkshire terriert ajánlom, mert okos, és NEM HULLIK A SZŐRE! De tényleg nem hullik! én se hittem el míg szemtanúja nem lettem. egyszer a barátnőm a yorkiját elhozta hozzánk, és több órán keresztül rohangált a házba meg minden, ha akartam se tudtam volna szőrszálat találni... szov. én nagyon ajánlom!
6/15 anonim válasza:
én rövidszőrű/törpe tacskót ajánlanék
kistestű, nem hullik a szőre, és a gyerekeket nagyon szeretik ;-)
7/15 anonim válasza:
az a lényeg,hogy ne válasszatok terriert,semmilyen kotorék ebet.
8/15 anonim 

válasza:

A yorkshire terriert, csivavát egyáltalán nem ajánlom gyerekek mellé. Rengeteg az idegbajos, kapkodó kutya köztük, meg a kis termete miatt egyáltalán nem való és nem is érezné jól magát gyerekek mellett. Én a törpe uszkárt vagy a törpe schnauzert ajánlanám. Egyiknek sem hullik a szőre, viszont párhavonta nyíratni ill. trimmeltetni kell őket kozmetikussal. Értelmes, gyerekbarát kutyák.
9/15 anonim 

válasza:

A yorki egyáltalán nem vedlik, viszont kisgyerek mellé tuti, hogy nem vennék (azért mondom, mert nekem is az van)
10/15 anonim 

válasza:

A westienek tényleg nem hullik a szőre(csak ha fésülöd),de nem valami nyugodt kutyus(legalábbis az enyém nem az)...
Ami nagyon nyugodt,az az angol cocker spániel,csak neki eléggé hullik a szőre... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!