Rühes a kutyám, mit csináljak vele?
3-4 éves ebbe szenved akkor tényleg nem teszel semmit, attól mert házőrző el kell látni ha beteg!!
vidd el orvoshoz!!! csoda ,hogy nem halt bele,mert ha olyan mértékű a bolha vagy rüh fertőzése abba belehalhat!!!
a Neostosomant én is ajánlom!!!
Egy kis olvasnivaló:
"állatkínzás: az állat szükségtelen, fájdalmat okozó bántalmazása, vagy olyan hatást
eredményező beavatkozás, bánásmód, valamint SZÜKSÉGLETEINEK OLYAN MÉRTÉKŰ KORLÁTOZÁSA,
amely tartós félelmet vagy EGÉSZSÉGKÁROSODÁST OKOZHAT, továbbá az öröklődő betegségben
szenvedő - nem kísérleti célra szánt - állategyed tenyésztése, szaporítása;"
A rüht nem bírja ki 3-4 évig a kutya- Ha az lenne, már olyan szinten elhatalmasodna rajta, hogy merő seb lenne a kutya teljes teste.
Vagy bolhás, vagy ételallergiás.
Először is te tetted fel a kérdést ahelyett, hogy elvinnéd állatorvoshoz! Gondolom nagyon szeretheted a kutyádat!
Az emezek ( én meg vidéki vagyok )nem játsszák itt az eszüket csak próbálnak segíteni ill. tanácsot adni! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!