Kutyával 2 óra vonaton, + BKV?
kutyusom nincs hozzászokva az utazáshoz, eddig csak akkor mentünk valahova, ha muszáj volt, pl. állatorvoshoz metróval.. ott eléggé félt szegény, de végülis kibírta.
szerdán 2 órát fogok vele vonatozni, és mire kiérek a keletibe mennem kell 2 villamossal - ezzel szerintem nem lesz gond, viszont a vonattól, meg a pályaudvaron levő rengeteg embertől parázok.
nektek milyen volt az első vonatút? mit tanácsoltok? mindent szívesen fogadok ezzel kapcsolatban
Én már többféle szájkosarat végigpróbáltam a kutyámon és szerintem a bőr a legjobb. A fém az nehéz, nagyokat lehet vele ütni, a textillel meg tényleg az a baj, hogy nagy felületen takarja a kutya fejét, ebben a melegben befülled, nagyon kényelmetlen neki és nem tud benne lihegni, ha meg nagyobbat veszel, hogy tudjon, az meg hülyén néz ki. A bőr az amit meg se próbált leszedni magáról. Szellős és könnyű. :)
Szerintem nem lesz gond, ha az autózást bírja. Meg aranyos kutyus, az ilyenekkel a többi utas is toleránsabb szokott lenni. Én meg még a bunkó beszólásoktól is tarthatok amikor a kuvaszommal utazunk (a kutyasuliig meg vissza).
na, villamosoztam vele, az szuper volt, meg sem kottyant neki. remélem a vonattal sem lesz baj.
viszont van egy kis gond :( elmentünk egy kisboltba, felpróbált a kutyám 5féle szájkosarat, fémet, bőrt, nylont, valami szíjat, stb.. úgy tűnt, hogy a nylon a legtűrhetőbb neki, egy kicsit lihegni is tudott benne, de a villamosom elkezdte levakarni magáról. ezt vajon annyira szűkre kell állítani, hogy véletlenül se tudja levenni? azóta próbálom, hogy jutalomfalat van a belsejében, és így húzom rá a pofijára, aztán mindig kicsit tovább hagyom rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!