Az országba van olyan hely ahol a kutyával együtt tudok strandolni?
Szegeden :)
keress rá a facebookon így: Kutyastrand - Szeged
Mi eddig 2 helyet fedeztünk fel. Az egyik a Velencei-tónál van, Sukoró, igaz nádas övezi és eltartott egy darabig, mire megtaláltuk a helyet, de van egy pár méteres szakasz, ahol nincs nádas, fokozatosan mélyül a víz, be tudtunk menni a kutyával.
A másik lehetőség fehérvárcsurgón van. Ill. a Kis-Balatonnál is van olyan rész elvileg, ahol be lehet menni (ide csak augusztusban megyünk, pontosat még nem tudok) ill. Agárdon is voltam már a kutyámmal, igaz ott csak bevizeztem, nem mentünk be, de sok kutya volt rajtunk kívül is.
Olyan hely, ahol törvényileg engedélyezve van, nincsen. Az ANTSZ nem ad ki engedélyt, fertőzés veszélyre hivatkozva.
Gyakorlatilag meg kell keresni egy csendes helyet, és ott. Egyébként szerintem a szaros seggű kis gyerekek több fertőzést terjesztenek mint a tisztán tartott kutyák.. azok ráadásul nem is pisilnek bele a vízbe!
Hú, nagyon köszönöm (én is) a linket :)))
Most felvillanyozódtam. Mi Bárándpusztára, Kis-Balatonhoz megyünk augusztusban, ott tudtam, hogy nem lesz gond.
De jövő szombattól pedig Orfűre megyünk, ott kicsit aggódtam, vajon mi-hogy lesz. De jó olvasni, hogy Orfűn is szívesen látják a kutyásokat :)
Kiépített strandot nehéz találni, de vannak helyek, ahol le lehet vinni kutyát a Balatonon is.
Találtam erről egy cikket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!