Kutyával 2 óra vonaton, + BKV?
kutyusom nincs hozzászokva az utazáshoz, eddig csak akkor mentünk valahova, ha muszáj volt, pl. állatorvoshoz metróval.. ott eléggé félt szegény, de végülis kibírta.
szerdán 2 órát fogok vele vonatozni, és mire kiérek a keletibe mennem kell 2 villamossal - ezzel szerintem nem lesz gond, viszont a vonattól, meg a pályaudvaron levő rengeteg embertől parázok.
nektek milyen volt az első vonatút? mit tanácsoltok? mindent szívesen fogadok ezzel kapcsolatban
nem tudtam, hogy utazni fogunk, csak aki megigérte, hogy vigyáz rá, lemondta, hogy mégsem tud rá vigyázni végig.. :( én meg nem tudom már tolni az utazást, sokminden le van fixálva. de örülök is, hogy vihetem, mert még nem kirándultunk együtt sehová, csak kicsit félek, hogy mi lesz. néha autózunk egyébként, azt bírja, kukucskál.
keverék kutyus, amolyan beagle-tacskó féleség, de már 5 éves :) remélem jó lesz neki, napokig leszünk rétes-legelős-dombos-folyópartos faluban :)
fémet vegyél ami massziv,stabil.
Sajnos kell szájkosár! Törvényben is benne van.. de ezt nem akarom részlezni. Tedd fel ráés mikor felszálltatok lenyugodott vedd le róla. A lényeg hogy te is légy határozott bízz a kutyádban ne legyél feszült:) érezzétek jól magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!