Teresa1111 kérdése:
Olcson szeretnék venni yorkit!?
Figyelt kérdés
segítséég2012. júl. 9. 13:04
11/16 anonim válasza:
Én meg olcsón szeretnék venni ford mustangot ugyan lehet olcsón kapni, de annak hibái is vannal pl. nem jó a motor na kb. ugyanez van kutyánál is csak ott nem a motor nem jó hanem beteges vagy éppen még csak nem is fog yorkiera hasonlítani
12/16 anonim válasza:
Járj utána, hogy melyek a megbízható kennelek, keresd fel őket, és mond meg, hogy hobbi célra keresel kutyát.
Ivartalanítási kötelezettséggel általában olcsóbban szokták adni.
13/16 anonim válasza:
Olcsón nem kapsz yorkit akkor inkább ne is szeress yorkit venni mert nem olcsó mulatság!!!!
*5éves yorkie gazdija*
14/16 anonim válasza:
Szerintem nem annyira olcsón akar venni, mert 60ezerre, azt írta, hogy az nem rossz ár, de nehéz annyiért fajtatisztát találni. Lehet, hogy a 100ezres neki olcsó.
15/16 anonim válasza:
A facebookon van egy Yorki-kedvelők klubja, ők biztosan tudnak neked ebben segíteni:
16/16 Éci55 válasza:
Nem feltétlen beteg a szaporítótól származó kutya csak ki kell fogni esetleg meg kell vizsgáltatni állatorvossal .De ha úgy gondolod vehetsz drágábbat is de ott sincs kizárva hogy nem beteg a kutya vagy később nem -e lesz problémája mert elég problémás kutya.Nekem is van egy az olcsóbb fajtából nem keverék az állatorvos szerint és egyenlőre semmi baja de még sok szűrővizsgálatra el kell vinnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!