Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Olcson szeretnék venni yorkit!?

Teresa1111 kérdése:

Olcson szeretnék venni yorkit!?

Figyelt kérdés
segítséég
2012. júl. 9. 13:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én meg olcsón szeretnék venni ford mustangot ugyan lehet olcsón kapni, de annak hibái is vannal pl. nem jó a motor na kb. ugyanez van kutyánál is csak ott nem a motor nem jó hanem beteges vagy éppen még csak nem is fog yorkiera hasonlítani
2012. júl. 9. 14:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Járj utána, hogy melyek a megbízható kennelek, keresd fel őket, és mond meg, hogy hobbi célra keresel kutyát.

Ivartalanítási kötelezettséggel általában olcsóbban szokták adni.

2012. júl. 9. 15:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Olcsón nem kapsz yorkit akkor inkább ne is szeress yorkit venni mert nem olcsó mulatság!!!!

*5éves yorkie gazdija*

2012. júl. 9. 15:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem annyira olcsón akar venni, mert 60ezerre, azt írta, hogy az nem rossz ár, de nehéz annyiért fajtatisztát találni. Lehet, hogy a 100ezres neki olcsó.
2012. júl. 9. 18:03
 15/16 anonim ***** válasza:

A facebookon van egy Yorki-kedvelők klubja, ők biztosan tudnak neked ebben segíteni:

[link]

2012. júl. 10. 17:24
 16/16 Éci55 ***** válasza:
Nem feltétlen beteg a szaporítótól származó kutya csak ki kell fogni esetleg meg kell vizsgáltatni állatorvossal .De ha úgy gondolod vehetsz drágábbat is de ott sincs kizárva hogy nem beteg a kutya vagy később nem -e lesz problémája mert elég problémás kutya.Nekem is van egy az olcsóbb fajtából nem keverék az állatorvos szerint és egyenlőre semmi baja de még sok szűrővizsgálatra el kell vinnem.
2012. júl. 31. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!