Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol lehet olcsón vagy ingyen...

Hol lehet olcsón vagy ingyen yorkit találni?

Figyelt kérdés

Sziasztok hol találok olcsó vagy ingyen yorkit(MINI)

Rávettem aput és azt mondta hogy ha veszek vagy találok ingyen akkor lehet. hol találok hasonlót nem baj ha van szépséghibája...

2009. jan. 16. 14:46
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
Tenyésztőknél meg neten kell szétnézni. Általában minden 5 alomban van szőrhibás...azok olcsóbbak. De szerintem neten nézz szét.
2009. jan. 16. 14:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Sokan árulnak ingyen v olcsón yorkit, de a yorki olyan kutya, hogy nagyon soknak van valamilyen genetikai betegsége. Ezek nem szépséghibák, hanem gyakran olyan betegségek, amik tönkretehetik a kutyád életét is a leggondosabb kezelés mellett is. Gyakran a gyógyításuk sokkal többe kerül, mint amennyibe került volna egy jó tenyészetből származó kutya megvétele. Persze lehet, hogy szerencséd lesz, de én a helyedben nem bíznám a szerencsére. Nagyon szomorú dolog az, amikor a fél éves kutyát el kell altatni, mert már olyan nagy fájdalmai vannak! Ha mindenképpen ingyen szeretnél kutyát, válassz inkább menhelyről, sok fajtatiszta yorki is gazdára vár. Ennek előnye, hogy már nagyjából lehet tudni, hogy ha vannak betegségeik, akkor milyenek. Viszont sok menhelyi kutyának lehetnek viselkedési problémái, erre fel kell készülnöd.

[link] --> miért érdemesebb több pénzt kiadni egy jobb tenyészetből származó kutyáért

[link] --> ha örökbe szeretnél fogadni

2009. jan. 16. 17:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel úgy írtad, hogy olcsón vagy ingyen, gondolom pár 10ezer forintra gondolsz. Akkor sajnos nem fogsz találni. Maximum tényleg olyat aminek valami genetikai betegsége van, vagy keverék, csak kölyökkorában nem feltünő. Tényleg nem kötelező senkinek 120 ezer forintos tenyésztői áron kutyát venni de ha szaporítótól is veszel nagyon nézd meg milyen környezetben lettek addig tartva a kicsik, feltétlenül legyen ott mind2 szülő. A legjobb viszont az ha magaddal viszel valakit aki ért a yorkikhoz. Én az expressz.hu-n néztem ki a kutyusomat, gyönyörű és makk egészséges az állatorvos szerint. Sok sikert!
2009. jan. 16. 18:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Hét, yorkit ingyen nem nagyon, maximum olcsón...bár az is kérdés h neked mi számít olcsónak.. nekem is yorkim van és én is olcsóbban kaptam.. egyrészről azért , mert fiú (a fiú kutya olcsóbb, mint a nőstény) , másrészről meg a fogai előrébb vannak csúszva..ez rajta egyáltalán nem látszik kivűlről meg amúgy sem, csak pl. kutyaszépségversenyre (vagy hova :P) nem tudnám elvinni.. szóval igy került 60.000 forintba..egy kicsit húzós...:P + még a ugye gyakran kell elvinnem levágatni a szőrét(ami állandóan nő, mint az ember haja,csak gyorsabban), mert amikor otthon próbáltam eléggé durva lett..XD szóval ez sem egy olcsó mulatság...vannak még ezen a fajtán kívül olcsóbb ölebek, amiknek nem is nő ennyire a szőre.. :-)remélem tudtam segíteni :-)
2009. jan. 17. 10:15
 5/9 anonim ***** válasza:

A yorki most naon népszerű fajta.Nem lesz egyszerű olcsón találnod, ráadásul,hogy piciben- főleg egy laikusnak- fel sem tűnik, hogy sétatéri keverékért adott ki mondjuk 20 ropit; akkor még a füleivel tapsol örömében, hogy ugye lehet olcsón fajtatiszta ölebet kapni!Aztán később az 'occsó'yorki rövidszörű hurka szabású izévé alakul, és máris oda a boldogság..

Tehát érdemes még várni és szorgalmasan gyűjtögetni! Vagy nézegesd minden nap az express.hu-t,én is ott találtam rá a kínai meztelen kutyimra;aki egy 4éves,makk egészséges, csudaszép fiúcska és ingyen elvihető volt családi okok miatt. Ráadásul ez a fajta sem éppen filléres,úgyhogy vannak még csodák ;-D

2009. jan. 17. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nézz szétt a neten mert én találtam rentgeteg hírdetést. (Ingyen elvihető

yorki kutyusok!

Ingyen elvihető yorki kis

kutyusok helyhiány miatt

szerető gazdiknak!Bp-6db

vegyesen)

2009. jan. 21. 17:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Na hát te ingyen vagy olcson akarz MINI yorkit hát sok sikert mert hogy egy pl.60.000 ezer forintosmini yorki már olcsonak számit + az a kutyát közben gondozni is kell havonta kutyakozmetika,sampon,mivel a kajával is kényes hát szerintem ha sporolni akkarsz akkor ne mini yorkit vegyél persze nekem mindegy de ez a kutya nem olcsó mulatság(tapasztalatból tudom)de sok sikert(((nem akarom elvenni a kedved tőle)))
2009. márc. 10. 11:46
 8/9 anonim válasza:

hát az expreszen keresgélhetsz itt van pár nézd meg:

[link]

[link]

[link]

2009. jún. 10. 20:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Öhm... Ott már szétnéztem! Egyébként már nem szükséges! Van egy új kutyusom. Igaz hogy palpincsi de igazi kisangyal:D
2009. jún. 11. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!