Mi lett a rendőrkutyával, akit egy tüntető megrúgott?
00:54-es! A homofóiábank köze sincs a jogokhoz. A jog nem ismer se bőrszínt (hehehe, jó is lenne), se szexszuális beállítottságot. Mint mondtam nekem vagy egy melegnek ugyanolyan jogaink vannak, kivéve a házasság intézményét. De mivel ők is élhetnek regisztrált élettársi kapcsolatban, ezért tényleg semmi okuk hőbörögni. Nekik se fizetős az iskola, őket is megműtik a kórházban, stb.
Attól, h én személy szerint úgy gondolom h nem méltók az életre én még melyik joguktól fogszom meg őket? Megmarad az éálethez való joguk is, hiszen én nem alkothatok olyan tv-t h akkor most nyírjuk ki az összeset. Minden alkotmányban és törvényben foglalt joguk megvan.
És itt hőbörögnek, holott Szerbiában ez van:
http://www.youtube.com/watch?v=MIE6_P_Q-2s
Látsz ott olyan szintű rendőri túlkapást, mint nálunk? Ott összeengedik őket, lesz ami lesz. Aki fel akarja vállani minde hülyeségét, akkor vállalja a vele járó következményeket is. Kíváncsi vagyok, hogy mikor vonulhatnak fel jogosan a pedofilok, a kéjgyilkosok, sorozatgyilkosok, stb. Hisz nekik is lenne hozzá joguk, nem? Mert joga ma már mindenkinek van, de a kötelezettségekre mindenki tojik.
A melegek nem ártanak senkinek. Nem tehetnek róla, hogy ilyenek. A kéjgyilkos árt másoknak és tudja, hogy rosszat csinál. Nem igaz, hogy ennyit nem bírsz felfogni. Úgyhogy ez nagyon buta példa.
Ha te lennél meleg, vagy anyád, apád, tesód, legjobb barátod, gyereked, ne ajd isten az állatod, akkor mit tennél?
Apám-anyám nem lehet, hisz itt vagyok én. Két tesóm megint nem, házasok, egyiknél gyerek.
Én tudtommal nem vagyok, állat nem lehet, a gyerekem meg úgy lesz nevelve, h h ilyen megfordul a fejében akkor inkább veri majd a fejét a falba...
76 %-osnak mondom: az elméleted beigazoldóni látszik, ezt a kérdést írta ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3115821-mi-le..
Régen én is nagyon önfejű és intoleráns voltam, és furcsa, de ez a kutyáimmal való kapcsolatomra is kihatott (nem voltam hajlandó nyitni új módszerek felé, majd én jobban tudom stb.) Aztán be kellett látnom, hogy nem tudom jobban, nem vagyok tévedhetetlen, és más véleménye ugyanolyan jó lehet, mint az enyém. A kutya fejleszti a személyiséget, ha hagyod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!