Nekemtámadt a kutyám. Mitévő legyek?
A nagytestű kutyám ma elkapott 1 galambot amit sajnos már későn vettem észre,ezért már lakmározott belőle.
Mikor észrevettem odaszaladtam 1 lapáttal,hogy elvegyem tőlle de nem akarta ideadni, ekkor a lapáttal próbáltam eltolni a kutyán és erőteljesen kiabáltam rá. de ő ennek ellenére nem otthagyta,hanem nagyon csúnyán ugatva felém fordul. Nem szaladt nekem de nagyon megílyedtem. A galambot végül elvittem tőlle,de akkor hirtelen mást nem is csináltam rá se mertem nézni a kutyára. Szerintetek mitévő legyek?
Kuvasz. Mióta nem 'nevelem' napi szinten pár 10 percet.
Nem nekiestem csak próbáltam eltávolitani a galambtól=/
Először is. Nincsen olyan, hogy a kutyád nem akar neked a falkavezérnek valamit oda adni! Itt súlyos gondok vannak olvass utána a falkavezérségnek.
Egy Kuvasz amúgy is következetes gazdát igényel.
Köszi a válaszokat.
Igazatok volt belátom a kutyát megilyesztettem a lapáttal ezért fordult ellenem.
Azóta "megbeszéltük" és próbálok vele többet foglalkozni hogy ne forduljon ez elő még1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!