Hogyan hűtsem a kutyám ha retteg a víztől? Nagyon durván fél tőle, néha már a pohárból kilöttyenő víztől is megijed és menekül. Ráadásul teljesen fekete és még könyebben felmelegszik a teste.
Nem szeretném hogy baja legyen, és nem tudom mitévő legyek. :\ Félek hogy hűgutát fog kapni. Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Első! Buli volt? :D
Ha nem igényli a vizet, akkor az a lényeg, hogy legyen neki árnyékos helye, ha teheted, engedd be a házba, ott hűvösebb van, esetleg locsold fel a kertet, hátha úgy belefekszik a nedves fűbe.
Én egyébként jutalomfalattal szoktattam hozzá a fürdetéshez, próbáld te is ezzel.
egy vizes törölközött rakj rá,illetve az is jó ha kertben az árnyékos helyeket felocsolod mind ahogy írták
mamámék kutyája is retteg a víztől bár őt nem is szokták fürdetni, és ilyenkor a kennelt ami árnyékos és betonos és a hozzá tartozó kifutott ami föld, végig locsolják és a kutya belefekszik a sárba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!