Mitől fél a kutyátok?
Figyelt kérdés
Enyém a vihartól, a villámlástól,a dörgéstől,szilveszteri petárdázástól, szegény.2012. júl. 5. 21:28
11/18 anonim válasza:
Az én kutyám fél a labdától komolyan.Amikor kimegyek focizni gyarkorolni akkor ha melletem is van elmegy a biztonságosnak vélt udvar másik felében lévő fenyőfa alá
12/18 anonim válasza:
vihartól,petárdázástól,és a zacskóktól.
Utóbbit nem tudom mivel magyarázni,de már előveszem pl az alufóliát és zörög már rohan el mint akit puskából lőttek..
13/18 anonim válasza:
Az én kisebb termetű kutyusom a hangot adó plüssöktől fél.
A nagy kutyusom pedig nagyon sok mindentől idegen emberektől,hangos zajtól hirtelen mozdulatoktól
14/18 Sophie12 válasza:
A víztől nagyon. Mármint inni szereti, de ha fürdetni kell vagy lelocsolom viccből, rögtön elszalad. Meg a seprűtől, azt hiszi, hogy verni akarom, pedig nem. Nem tudom ez miért van. De csak ennyi
15/18 lakle válasza:
Az enyém a harangozást utálja. Nem nyugtatom sehogy sem, odébb sétálunk.
16/18 anonim válasza:
Egy igazi házörző csak a gazdájától fél!:)
17/18 A kérdező kommentje:
A mi kutyánk nem igazán házőrző, max ránézésre, nagyon szereti az embereket "sajnos" :) Néha gerlék ülnek a fán, azokat viszont örjöngve ugatja.
2012. júl. 6. 10:32
18/18 anonim válasza:
Németjuhász kutyám van most 1 éves. Nagyon fél a vihartól, mivel ki tudja nyitni az ajtót így be szokott jönni a szobámba és fel fekszik az ágyamra és a fejét az én fejemhez nyomja és ha nagyot dörren akkor elkezdi nyalogatni az arcomat. A kádas fürdetéstől fél, de ha megyünk a Tiszához a vízbe magától megy bele és játszik is. Azt hiszem ennyitől fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!