Hogy segíthetnék nekik?
Az utóbbi időben észrevettem hogy pulik és puli keverékek vannak az Ózdi ill. a Miskolci gyepin.Olyan aranyosak!Nekem is van egy pulim, rajongok a fajtáért.De nem fogadhatjuk be őket, még idéglenese sem,mert nincs rá helyünk és anyagi keretünk, csak esetleg ha a testvérem a tacsijával elköltözik.Az pedig még legalább 3 év.
Én csak most augusztusba leszek 11.
Hogy tudok segíteni nekik?
Kimész hétvégén jó korán (amig nincs 50 fok), picit megsétáltatod öket. Fogsz egy ollót lenyirod a csimbokokat, biztos találsz egy felnöttet aki segít.
Megszeretgeted őket had örüljenek.
Ennél többet nem igazán tudsz.
Nálunk a menhelyen 16 éves kor után lehet a kutyákhoz menni segíteni még ilyen téren is. Nem tudom, hogy ez ott, hogy van...
Amúgy nem csoda, hogy annyi fajtatiszta Puli is van a menhelyen mivel nem régen jött a Puli divathulláma. Még a csapból is a Puli folyt. Te volt minden hirdetőoldal velük. Utánna meg mentek a menhelyre mert rájuk úntak. Mivel a Puli rengeteg foglalkozást igényel. Nekem is van egy Pulim én is szeretem a fajtát és szomorú volt ezt látni éslátni még ma is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!