Van pár kérdésem! Help! (? )
Egy Pulit hogy sétáltassak?
Elég neki egy 1,5 órás séta minden nap úgy, hogy csak sétálok vele és egy kicsit elengedem?Vagy szaladnom is kell vele?
A ti kutyátok is fél a hidaktól?Amik olyan zörgősek és kopog a körmük rajta.
Nem fog hiányolni?Hogy fogja viselni?
A nyáron el fogok menni balatoni táborba egy hétre.Nem fogja megviselni a pulimat?Mert elég szoros kötődés van köztünk mivel én vagyok a legkisseb a családban.És ha 10-nél tovább alszom már vonít hogy hol vagyok, és be akar jönni a házba.Mikor látja hogy jól vagyok kimegy.
Baj lenne?
Pár hónapja elkezdtem a kutyámat rendszeresen sétáltatni.El fogok menni balatonra egy hétre.Anyukámat és a tesóimat is megkérdeztem, de nem akarják levinni sétálni.Meg náluk a séta 10 perc nálam meg 1,5 óra.Ja és csak én tudom kezelni, csak rám hallgat.
jaj de aranyos:)
most kertes házba laktok vagy bérházban? le kell vinned mindig vagy van kert?
1 hetet kibír séta nélkül,ha a családod lusta elvinni.
Ha jól értem kerti kutya? mekkora kert? fedett helye van? Ha egy egy séta kimarad nem a világ vége, hisz kertben van. Ennek ellenére jó lenne ha a többiek is kivennék a részüket a kutyázásból, és nem csak akkor amikor táborban vagy, hanem az év mindennapján.
Napi más félóra séta jó, nem feltétlenül kell vele szaladni, főleg ilyen melegben csak óvatosan nehogy hőgutát kapjatok. A zárt kertben tudsz vele szabadon kergetőzni, labdázni, és inkább reggel vagy este amikor még nincs kánikula.
Egyébként hány éves vagy?
Hát, az azért szép, amikor a 11 éves gyereknek több a felelősségtudata, mint a szüleinek. oO
Azt az 1 hetet ki fogja bírni, a kutyák nem úgy érzékelik az eltellő időt mint mi emberek.
Ha a családod nem akarja elvinni sétálni, akkor nem tudsz mit csinálni, a kutyának persze hogy jobb lenne, ha lenne séta, de 1 hetet ki fog bírni, az nem sok idő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!