Allergiás az emberre a kutya?
Figyelt kérdés
Ez így elsőre hülyének hangzik. Megfigyeltem, hogy ha odamegyek a kutyához(fox terrier) és elkezdem simogatni, dögönyözni akkor pár másodperc múlva mindig elkezd tückölni egyet. Nem folyamatosan, de mindig szokott amikor odamegyek, rá pár másodperccel.2012. júl. 1. 17:14
1/4 anonim válasza:
parfüm, mosópor, testápoló stb válthat ki ilyet
2/4 anonim válasza:
"parfüm, mosópor, testápoló stb válthat ki ilyet"
igen ez 100% így van.
"tückölni".... ez nagy :)
3/4 anonim válasza:
Igen lehet allergiás de nem magára az embere, hanem azokra az "anyagokra" amit az első válaszoló is írt!
4/4 anonim válasza:
Én állatorvostól hallottam, hogy ritkán előfordul olyan a kutyáknál, hogy az emberi bőrre allergiás, de ez náluk nem tüsszentésben nyilvánul meg. Ez nem hiszem, hogy allergia, hanem inkább valami idegrendszeri tünet, biztos izgatott és azért tüsszent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!