Hisztiből vakarózik a kutyám?
Figyelt kérdés
a kiskutyám iszonyúan vakarja a fülét. rohantam vele állatorvoshoz, atkára gyanakodtam. az állatorvos nem talált gyulladást, kitisztította, megvizsgálta mindkét fülét. szerinte csak "hisztiből" vakarózik.
szerintetek lehet hogy úgy vakarózik hisztiből, hogy alszik, és egyszer csak felugrik, és vakarózás köszben nyüszít? ha elterelem a figyelmét, vagy elveszem a lábát onnan hogy ne vakarja, akkor is "erősködik" hogy vakarózzon! nem látok rajta semmit (bőrpír, hiányos szőr, stb.) kenegetem viszketés elleni kenőccsel, de veszettül vakarja. bolha, kullancs kizárva.
szerintetek vigyem el másik állatorvoshoz is? mit alkalmazzak, hogy ne vakarózzon? olvastam a Novascabinról, azt lehet fülbe is alkalmazni ill. fül környékén?
2012. júl. 1. 16:54
1/8 A kérdező kommentje:
bocsi, neostomosant szerettem volna kérdezni nem novascabint.
2012. júl. 1. 16:56
2/8 Hazardteam válasza:
Lehet, hogy száraz neki ott a bőr és a sok vakarózástól nem tud rendesen regenerálódni, de akármi lehet, allergia is (az embernél sem látszik mindig, vagyis nincsenek "kiütések" meg ilyesmik) Én inkább elvinném másik állatorvoshoz is, annyi hülye link állatorvost láttam már.. vagy jégakkut tennék rá kis időre neki, hátha enyhül (persze az nem fog tetszeni neki) bár ez utóbbi lehet, hogy csak embereknél működik:)
3/8 anonim válasza:
Néha az én kutyusom is csinálja, de ha nem túl sűrűn, akkor szerintem nem lehet baja. Ha gyulladt lenne, azt úgyis észrevette volna a doki. Lehet, hogy tényleg száraz a bőre.
4/8 Maxitabi válasza:
Másik orvosnak is mutasd meg!! És tényleg lehet allergia!!Bolhanyakörv? Bolhacseppentő? (spot on) Táp?
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! végül is elvittem egy másik állatorvoshoz ahol kiderült hogy fültetve van a kutyusnak, és még nem is hallott olyanról hogy "hisztiből" vakarózna egy kutya. szóval....megvan a megoldás! szóval nem ok nélkül viszketett szegénynek! még jó hogy nem kenegettem be mindenféle erős szerrel szegényt :-(
2012. júl. 4. 07:14
7/8 Maxitabi válasza:
Örülök, hogy kiderült, jobbulást!!
8/8 anonim válasza:
Jaj, hisztiből. -.-" Örülök, hogy elvitted másik dokihoz és kiderült a baj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!