Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Basset hound gazdik! A ti...

Basset hound gazdik! A ti kutyosotok milyen, mire érzékeny, mit szeret, milyen természetű?

Figyelt kérdés

10 hetes kislány Bassetunk van. Imádjuk. Pedigree junort kap,és maradékot. Nagyon falánk :) és hisztis. Nagyon szeret ölben pihenni, nem lesz ebből gond a későbbiek során?

Kérlek adjatok tanácsot, mikor mire érdemes figyelni vele kapcsolatban, és ha van vicces sztoritok a ti kedvenceitekről, kérlek oszd meg velem :)

köszönöm! :)

2009. júl. 9. 09:31
 1/4 anonim ***** válasza:
szija! nekünk kanunk van, és vicces sztorink...először is, ne kényeztessétek annnyira, mert aztán a 20 kilós kutya emelgetése már nem lesz túl kényelmes felnőttkorában...és elég neki a kutyatáp, mert kicsit hízékony, és nem túl válogatós. maradékot inkább ne, mert nagykorában is követelni fogja. Egyébként mit értesz azon hogy hisztis? mert a miénk nem az, mert ha nagyon akaratoskodott, rászóltuk, az orrára csaptunk, és kemények voltunk, hogy tanulja meg, hogy a főnökök mi vagyunk. És nem engedtünk neki sokmindent meg, csak azért, mert aranyos. Egyébként csak a szemére kell ügyelni, hogyha belemegy valami, azt ki kell takarítani, és a fülebelsejére vigyázni, mert könnyen kap fertőzést. Hajlamos felfúvódásra, és bőrfertőzésre. Ennyit tudok én, és ezt olvastam a könyvekben. További jót neked és a kutyádnak, és íme a sztori: amikor kicsi volt, folyton próbálgatta a fütyijét, és megesettt, hogy kipróbálta magát a hátamon és a térdemen...de szerencsére pár nap alatt leszokott róla, és folyton kergette a felmosót felmosás közben a teraszon!!! nekem ennyi. És neked? Ha neked van, kérlek meséld el a sztorit! És bocsi az esetleges helyesírási hibákért! ui.: ha kérdesed van, írj, mert nekünk már régebbóta van, és már egy kicsit tapasztaltak vagyunk.
2009. júl. 9. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:
ÉN csakis Acanát adok neki és szerintem te is tegyél így mert a pedigree-ban fele tápérték van.Ne hagyj rá semmit mert önfejű:D És ha tudsz vegyél neki egy fotelt vagy valami ahoz hasonlót amire feltud ugrani.:) Nekem a kennelbe vagy fotel és abban alszanak felváltva:)Nekem vicces storym annyi van hogy amikor szerelem a kcocsim a szerszámokért a házikójukba kell mennem mert begyűjtik maguknak:D
2009. aug. 25. 14:30
 3/4 anonim válasza:
Nekem is basset houndom van 11 hetes szuka! Nagyon aranyos. Az első éjszakát végig sírta mert hiányzott neki a tesója és az anyukája! Az enyém is mindig nyafog hogy vegyem fel emg simogassam de nem kell mindig megsimogatni ha kuncsorog mert akkor a későbbiekben is ezt fogja csinálni és ha már nehezebb lesz akkor elég sok gondot fog okozni a felemelése.Egyébként purina tápot eszik (junior) és nagyon falánk. Elég sokat alszik még ha kint vagyunk vele,de mindig valamelyikünk széke alatt! Nagyon aranyosan tudja magát bevackolni a házába! Egyébként szerintetek nem baj ha ennyit alszik?
2010. aug. 3. 17:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves 3.!

Nem baj, hogy sokat alszik, azt azért teszi, mert növekszik :) az enyém is sokat aludt, sőt, még most is többet fekszik mint játszik... :D

Vicces sztoriból pedig rengeteg van, pl mindig elbotlik a fülében, a kajáért bármire képes, sokszor ha beleesik a vizestálba 1-2 falat lebukik érte :) igen, seprű, felmosó, porszívó és további autótakarításhoz szükséges eszközök jó játékok, imádja elhordani azt, ami épp kell :)

2010. aug. 5. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!