Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért fogy a kék Brit táptól...

Miért fogy a kék Brit táptól a kutyám?

Figyelt kérdés

2 éve is Brittel etettük, akkor szépen fejlődött, majd áttértünk Joserára, de attól duplája lett a széklete, így fél éve megint kék Britet kap.

Az ajánlott napi adagtól 2 marékkal többet adok neki, mégis az elmúlt fél évben 3 kilót fogyott, látszanak a csigolyái, bordái, ráadásul a szőre is matt lett.

A doki azt mondja szerinte jól néz ki, mivel a normál kutyasúly emberi szemmel nézve kissé soványnak tűnhet.

Én azonban mégis szeretném, ha ezt a 2-3 kilót visszaszedné.

Ha elfogy a táp, biztos visszatérünk a Joserára, vagy keresünk más tápot, de érdekelne, mégis miért fogy ettől?

Hiszen olyan sokan dicsérik a Britet és régen nekünk sem volt vele problémánk.

#brit #táp fogy
2012. júl. 1. 11:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
1. válaszoló vagyok. A csigolyáit a képen nem látni, de a horpasza tényleg nagy. 450 gramm + házi koszt? Az pedig rengeteg. Én a 25 kilósoknak adok 180 grammot belőle. Kérdezz meg egy másik dokit. Féreghajtózod van rendszeresen?
2012. júl. 2. 21:22
 12/12 anonim ***** válasza:
-van
2012. júl. 2. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!