A Cavalier King Charles Spániel jó választás lenne nekem?
1. első kutya lenne
2. napközben kint lenne a teraszon (persze ha itthon vagyok velem lenne bent) és nyáron szerintem estére is, télen pedig bent aludna
3. mivel iskolában vagyok, délután 3 után tudnék vele foglalkozni, de a napi séta biztos meglenne!
Ha van jobb ötletetek, várom válaszaitokat! Köszönöm!!
Hali!
Szerintem inkább nézz körül a menhelyen! Ezer százalék, hogy találsz neked megfelelő kutyát, és még meg iy mentesz egy életet. Ők sokkal hálásabbak is ! :) Azt javaslom, nézz körül ott is!
Igen, igazából menhelyről szerettem volna, nagyon sokat keresgéltem a neten, de nem találtam megfelelőt. Szerintem jobb lenne, ha odamennék személyesen és úgy választanék egy kutyust! De teljes mértékben egyet értek veled! :)
Egyébként a teraszunk kb. ilyen: [link] :)
Egyáltalán nem gáz a terasz, ha négy oldalról zárt,és van árnyék.
DE
Én inkább gondolkodnék a szobakennelen, vagy egy nagyobb méretű szállítódobozban. Mivel első kutyás vagy egy kicsit nehéz lehet majd beleszoktatni a kutyát, de neki is jót tesz.
A másik fontos dolog, hogy tényleg foglalkozz vele amikor otthon vagy, és itt strukturált játékra gondolok. A cavi akkor érzi jól magát, ha tanul. Az ha csak szaladgál, és gyomrozod egy kutyának sem tesz jót.
OFF: Nem értem miért kell a menhelyeket ajánlani ha valaki konkrétan cavit szeretne. VISZONT:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!