Szeretnék ötleteket kérni, hogy milyen kutyát vegyek? (TÖBBI LENT! )
Ilyen kutya nincs!Mindegyiket kell tanítani nem annyi hogy eszik,iszik,sza.rik,sétál,fürdik.
De ami szerintem ilyen saját tapasztalatból az a foxi csak legyen magas a kerítés mert kiugrik és egy kicsit meg kell nevelni! :)
Szia!
Egy menhelyi keveréket javasolnék. Fantasztikus, okos kutyák vannak a menhelyeken, az ott dolgozók ismerik őket, el tudják mondani, hogy milyen természetű. Az egyik kutyám nekem is befogadott (bár ő utcáról), és 5 kutya esze van benne:)
Első válaszoló, attól még, hogy ezt a 3 fajtát ismered, ne ajánlgasd mindenkinek. Írta a kérdező, hogy ne igényes fajtát, vagyis ne olyat, amivel sokat kell foglalkozni. A beagle épp az a fajta, amivel eszméletlen sokat kell, mert nagyon pörög, így rendesen le kell fárasztani napi szinten agyilag és fizikailag is.
A foxiról is ugyanezeket gondolom, ők is túl pörgősek és makacsak.
Kérdező, egy menhelyi kutyához mit szólsz?
Rengeteg fiatal, 2-3 hónapos kutyus van a menhelyeken, nézd csak: [link]
Másrészt higgy nekem, 2 egyéves korukban befogadott kutyám van, úgy kötődünk egymáshoz, mintha mindig is velem lettek volna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!