Kutyát kéne választanom de nemtudom hogy melyiket. :/ Adtok ötleteket? : D (Többi lent)
itt vannak a lehetőségek :
-dalmata,-csau-csau,-angol cocker spániel,-beagle,-skót juhász,-német közép spitz
(mindegyik aranyos és még elfogadható áron is van csak nemtudok dönteni h melyik legyen, akinek volt már(van) ilyen kutyája az írja már le a tapasztalatát:) ) köszönöm :3
Beagle! Minden szempontból.
Bár ha lenne lehetőséged pulit venni, akkor inkább azt ajánlanám. A leggazdabarátabb kutya, igazi családtag.
Attól függ, hol tartanád, mennyit tudnál foglalkozni vele, volt-e már kutyád.
A dalmata elég sokat mozog, és a rövid szőre miatt nem ajánlott csak kertben tartani.
A csau-csau tényleg tapasztalt, erős kezű gazda kezébe való.
A spániel könnyebb eset, de a szőrével foglalkozni kell.
A beagle (nekem is az van) nagyon makacs, ő sem való első kutyának. Nagyon sokat mozog és nagyon kreatív, mindig talál magának valami feladatot. A rövid szőre miatt ő is inkább benti kutya legalább télen, mint kinti.
A skót juhász szőrével nagyon sokat kell foglalkozni, de ha te ezt vállalod akkor rendben van.
A spitzeket nem ismerem annyira, de a szőrápolásuk nekik is fontos, és úgy tudom nem túl nehéz velük bánni.
én is az állatmenhelyet ajánlanám... :)
mert ott megmentenéd a kutya életét.....
és mértnem szeretnél keveréket???
van hogy egészségesebb a keverék, mint a fajtatiszta mert nekik fajtára jellemző betegségei is lehetnek
ajánlom a noé állatmenhelyet : noeallatotthon.hu/
előző vagyok az allatok infon in találhatsz :www. allatok.info....
remélem találsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!