Egy Csivava bírja a hosszú túrát, vagy a futást? Az hogy makacs, mit takar pontosan? Illetve ti mennyiért vettétek a sajátotokat?
Utolsó: Ezt jó hogy mondtad, amúgy is nem akartam minit, mert az még "vakarékabbnak" néz ki, meg már amúgy is apró kutya, mit kell még így csökkenteni?
Előtte lévőnek valakinek: Ja, bocsi, tényleg, összekevertem a bolo meg a hava -nesét!
Kedves kérdező!
Az első kérdésedre nem tudok válaszolni, mivel az én kiskutyám még nem volt hosszabb sétáláson vagy túrán. 2 hét múlva a nyaraláson derül majd ki hogy mennyire bírja szusszal. De tapasztalataim alapján nem kifejezetten makacs fajta, szerintem inkább céltudatos, jó értelemben. A tévhittel ellentétben nem egy úri vakarcs aki csak a saját feje után megy. Nagyon okos és tanulékony. És ha elég hamar elkezded az oktatgatás akkor nem lesz akaratos sem. Én a kiskutyusomat "akciósan" vettem. Már ha ezzel a kifejezéssel nem sértek meg senkit. Egyik kedves ismerősöm fajtiszta csivijének a kölyke, így baráti áron 30000ért kaptam a kis csöppséget.
Remélem azért tudtam segíteni neked. ÉS ha azon töröd az agyad hogy veszel egy kis apróságot, akkor bátran ajánlom neked ezt a fajtát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!