Nálunk van. Érdemes a Bende féle kötélszerűt megvenni.Nekem kiszolgált már 3 munkakutyát.
2012. jún. 24. 16:51
2/10 A kérdező kommentje:
köszi!
És mennyibe kerül?
2012. jún. 24. 16:58
3/10 anonim válasza:
nálunk is van :) én nem a zsinórszerűt vettem, hanem a textilt... azt hiszem 3500 forint volt :) ha a simára gondolsz. ha flexire az is van, csak jóval drágább(nem tudom mennyi)
2012. jún. 24. 17:45
4/10 anonim válasza:
16.51-es vagyok.
Elírtam..nem "nálunk", hanem "nálunk a fresiben".
2012. jún. 24. 17:52
5/10 anonim válasza:
Időpont ma 17:45
A flexi nem hosszú póráz.
2012. jún. 24. 17:52
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! Gondoltam hogy nem nálatok.:) Nem, nem a flexire gondoltam olyanunk van és ott áll a polcon.:) Akkor holnap elnézek a Fressnapf-ba.
2012. jún. 24. 18:58
7/10 anonim válasza:
Én is a Fressnapfban láttam olyat, ami kempingezéshez jó, hogy ha kikötik a kutyát a fához, nem megy el. 5 méter biztos van, de lehet van az hét is
2012. jún. 24. 22:17
8/10 anonim válasza:
ma 22:17
nem kikötőt kérdeztek, hanem hosszú pórázt. Elég nagy a különbség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.