Egy labradornak ajánlatok kihúzós pórázt?
Nem tudom hogy a labrador kutyánknak olyat vegyünk-e.
Igazából csak fürdéshez kell.Mert félek hogy elszaladna a kutya.Erre kellene csak ez a póráz.Azért kérdezem meg , mert tudom hogy kis termetű kutyáknak való.Bocsánat ha nem kihúzós póráznak hívják , csak még nem volt olyan kihúzósom.
Flexinek hívják vagy automata póráznak, és méret szerint van mindenféle kutyának, nem csak kicsiknek.
A fürdést hogy kell érteni, konkrétan fürdetés vagy valami tóban úsztatás? Mert a fürdetéshez nem póráz kell, hanem nyakörv meg fegyelem (ha én azt mondom a kutyának, hogy bent marad a kádban, akkor bent marad, nincs mese), úsztatáshoz pedig leginkább biztos behívás kell, de ha mindenáron pórázt akarsz rárakni, akkor én inkább egy 5-10 méteres rendes szövetpórázt vennék, az nem feszül, viszont látszik a vízben is.
Az én kutyám 8 hónapos és póráz nélkül sétál kb 4-5 hónapos kora óta. Én azt vallom, hogy ha a kutya kölyök korában, nem tanul meg póráz nélkül sétálni, akkor utána sokkal nehezebb megtanítani.Lehet hülyeség....
Nem azt mondom, hogy nem feszegeti a határokat az enyém néha séta közben, de még mindig sok impulzus éri őt, nem teljes a koncentrációja :) De behívni be lehet, úttestre nem megy engedély nélkül.
De azért mindenkinek megy a zöld kezecske! xD
De azért még írhattok válaszokat! :)
11 hónapos kutya még nem volt szabadon futtatva és sétáltatva, behívásra tanítva??? Ótejóég...
Ne kapjon enni 1-2 napig, majd irány a víz, sok-sok fincsi sajttal, párizsival, bármivel, amit imád az eb, plusz sípolós játékkal...dobáljatok neki a vízbe játékot, biztos élvezni fogja, de csak fokozatosan, hogy ne utálja meg a vizet. Sokszor távolodjatok el, hívjátok oda magas hangon, ha sikerül dicséret és jutifali.
Ilyen erős motiváló eszközök mellett nem hiszem, hogy eltűnne...de egy 10 méteres hosszú pórázt hagyjatok azért rákapcsolva, hadd húzza maga után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!