Golden Retriever vagy Németjuhász? Miért?
Elözönek: a németjuci párt vagyok.
Csak érdekelne miért?
nekem is golden van, úgyhogy mindenképp azt ajánlanom, mindenképp 'klasszikusabb' kutya. megvan fajtánként minden kutya mozgásigénye, de minden kutyára jellemző hogy minél többet törődsz vele annál jobb, ő is érzi ha szeretik.
golden retrievernek van annyi extrája, hogy jó ha van egy tó vagy lassabb sodrású folyó a környéken, imádnak úszni!
A német juhászok nagyon okosak!!! Szerintem a világ legokosabb kutyái!!!
A Golden, meg a Labi nem annyira okos, és mielőtt még vki beszólna, tudom, hogy vakvezetőnek nagyon jók, és nem is tagadom, h nagyon édik, de kicsit hebehurgyák, és sokat ásnak, szétszednek, bolondoznak, és nem csak kölyökkorban!!!
Gyerek mellé kiváló a Golden, mert maga is egy nagy gyerek... A német juhász komolyabb, és okosabb.... Ja és "kötelező" tanitani, kiképezni, mert amugy olyan, mintha egy eszméletlen okos ember nem menne egyetemre!!!:))))))
a két fajta ég és föld.
az egyik vadász, a másik őrző-védő.
Az pedig hogy melyik illik hozzád jobban neked kell kitalálnod. Mi nem tudjuk ezt eldönteni helyetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!